REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

O femeie și-a uitat banii în bancomatul din City Mall. Cine i-a găsit!

O femeie și-a uitat banii în bancomatul din City Mall. Cine i-a găsit!

Replica API 1 mai 2022 | 22:19 8242

Se spune că un copil este oglinda părinților lui. Datorită unei fetițe care și-a alertat mama, o altă femeie își va recupera banii pe care probabil că i-a considerat pierduți. Totul s-a întâmplat în City Park Mall, în ziua de vineri, ora 14:00, copilul observând că, la bancomatul de lângă cel unde mama sa efectua o operațiune, ies bani. Alertată de copil, mama acesteia a încercat să dea de păgubită, însă, nereușind a predat banii la pază dar a sunat și la poliție pentru a-i alerta. Între timp, potrivit informațiilor noastre, pe fir a intrat si reprezentanta băncii, care ar urma să dea de păgubită și să îi înapoieze banii.

Potrivit spuselor celei care a găsit banii, incidentul s-a petrecut vineri, la orele 14, atunci când o femeie a folosit unul dintre bancomatele de la etajul 1, din City Park Mall, însă a uitat să ia banii retrași. A avut noroc cu vigilența unei fetițe, care i-a atras atenția mamei sale în privința banilor. Singurul lucrul pe care acesta a putut să îl vadă în legătură cu păgubita a fost o persoană cu un băiețel cu bluză roșie. Femeia a predat banii pazei mall-ului, dar a sunat și la poliție pentru a se asigura că și aceștia au luat la cunoștință. Potrivit informațiilor noastre, reprezentanții băncii care deținea bancomatul, urmează să vizualizeze camerele de supraveghere și să ia legătura cu femeia care și-a uitat banii.

Potrivit informațiilor noastre, polițiști s-au sesizat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate erau de pe cardul lui IUBI
0
0
cat de multi bani sa ai incat sa nu dai atentie la ce scoti pai nu ptr asta ai folosit cardul doamne dai bani la aia care nu au nevoie
1
0
am uitat si eu la vivo,bcr,600 lei.n.am mai vazutun leu!
0
0
Din cate stiu bancomatul retrage suma de bani inapoi , daca banii stau in fanta aparatului o perioada de timp !!! Posibil sa-I fi scos din aparat si sa-i depoziteze undeva , pe langa...Oricum , barbat'su ar trebui sa-i 'retraga cardul' , gasculita il baga in faliment !
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768