REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Lun., 8 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6784
29° Constanța Luni, 8 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6784
 

O fetiță de trei ani, drogată cu marijuana, adusă la Spitalul Județean Constanța

O fetiță de trei ani, drogată cu marijuana, adusă la Spitalul Județean Constanța

Andreea VLAICU 5 iulie 2024 | 09:45 5272

O fetiță în vârstă de trei ani a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă de mamă cu simptomele specifice unei supradoze datorate consumului de droguri. În urma analizelor se sânge, fetița a ieșit pozitiv la canabis. Mama copilei ar fi de origine olandeză, țară cunoscută pentru consumul de marijuana.

O fetita de trei ani, drogata cu marijuana, adusa la Spitalul Judetean Constanta

La sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 29 iunie a.c., o femeie s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța împreună cu fetița ei în vârstă de trei ani. 

Imediat, medicii au presupus că fetița a ingerat substanțe stupefiante, motiv pentru care au testat-o, iar pacienta a ieșit pozitiv la canabis. Copilul a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. Totodată, a fost testată și femeia pentru consum de stupefiante, rezultatul ieșind negativ.

La fața locului au ajuns inclusiv ofițeri de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, care au audiat-o pe mama copilului. Femeia ar fi cetățean olandez și ar fi fost îmbarcată pe o navă de croazieră care a ajuns în România. Aceasta ar veni oricum destul de des aici pentru că soțul ei este român și locuiește în Agigea. 

Copilul ar fi fumat pasiv

Olandeza a spus că fetița ar fi mâncat bomboane, însă nu a putut să facă legătura între aceste produse și faptul că fiica ei a ajuns la spital drogată cu marijuana.

Anchetatorii au mers la magazinul indicat de mamă, de unde au ridicat mostre din mărfurile puse la vânzare. Totuși, ofițerii antidrog sunt de părere că cea mai plauzibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și copilul ar fi fumat pasiv.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal, care este coordonat de un procuror DIICOT. Polițiștii au sesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, care a început o anchetă socială.

Ce spun reprezentanții Spitalului Județean Constanța

„Este vorba despre un pacient minor în vârsta de 3 ani, care a fost internat în unitatea noastră, prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență. În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, permițând externarea în condiții de siguranță”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce norocoasă
1
0
Mai p****i ca noaptea!
1
0
O fi fost pe la Neversea
4
0
sa drogat de bucurie ca a batut olanda!
3
0
in olanda nu e la liber e un experiment controlat cat de cat in localuri in schimb in altele e : Countries that have legalized recreational use of cannabis are Canada, Georgia, Germany, Luxembourg, Malta, Mexico, South Africa, Thailand, and Uruguay, plus 24 states, 3 territories, and the District of Columbia in the United States and the Australian Capital Territory in Australia.
1
0
Mama și fetița de trei ani au ajuns Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Femeia ar fi luat această decizie după ce a observat că fetița nu se mai oprea din râs. Ulterior, micuța a avut o stare de somnolență.
8
0
oricum sunt niste puturosi nu se intampla nimic
7
0
Drogata, mama nu merita sa aiba copilul
14
3
Doamne aparane
8
2
Niște nenorociți de părinți
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
27102413517
5/49
22819353114
joker
8394012202