REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 22 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6829
22.4° Constanța Joi, 22 August 2024 Anul XX Nr. 6829
 

O firmă abia înființată din Constanța are contract să smulgă iarba pe aceeași stradă în fiecare lună

O firmă abia înființată din Constanța are contract să smulgă iarba pe aceeași stradă în fiecare lună

Mirela PASCAL 22 august 2024 | 00:00 796

Achiziții puse sub semnul întrebării la Lumina! O firmă abia înființată a reușit să bifeze, din martie și până-n prezent, nu mai puțin de 5 contracte. Patru dintre acestea vizează servicii de înlăturare a buruienilor de pe strada Năvodari. 15.628 este suma cea mai mică încasată de Ideal Garden Concept, iar cea mai mare, bifată luna aceasta, în august, este de 27.792 lei. În doar cinci luni, societatea a primit aproape 100.000 de lei pentru a smulge buruienile de pe strada principală din localitate. Vede cineva?

O firma abia infiintata din Constanta are contract sa smulga iarba pe aceeasi strada in fiecare luna primarul Dumitru Chiru, în campanie, alături de săteni

Ideal Garden Concept a fost înființată în ianuarie 2024, de Dorin Ciju, un nume deloc cunoscut pe meleagurile dobrogene. Nu știm de unde a apărut, cert este că, încă de când a fost înființată, societatea lucrează doar în beneficiul localității Lumina. Toate contractile bifate până acum au fost încheiate doar cu Lumina. Cel mai mare contract are o valoare de peste 51.000 de euro, pentru prestare Servicii întreținere Parc și anumite spații verzi din domeniul public al Comunei Lumina“, sistemul fiind de cumpărare directă. A pus mâna pe contract după doar trei luni de la înființare.

De atunci, a mai „înghițit” alte 5 contracte, unul pentru tuns iarba în satul Oituz, și care are o valoare de aproape 20.000 de lei, iar celelalte pentru smuls buruienile de pe strada Năvodari din Lumina.

O firma abia infiintata din Constanta are contract sa smulga iarba pe aceeasi strada in fiecare luna strada Năvodari, din Lumina

Din martie până în august, cu excepția unei singure luni, Ideal Garden Concept a câștigat câte un contract. Cel mai recent este cel din august, în contul căruia societatea primește aproape 28.000 de lei.

O firma abia infiintata din Constanta are contract sa smulga iarba pe aceeasi strada in fiecare luna contractele cu Primăria Lumina

Dacă facem un calcul matematic, firma a încasat în câteva luni aproape 100.000 de lei doar pentru că a smuls iarba de pe o singură stradă. Societatea are sediul în Constanța, într-o casă situată pe strada Maramureș.

O firma abia infiintata din Constanta are contract sa smulga iarba pe aceeasi strada in fiecare luna aici este sediul firmei Ideal Garden Concept

Interesant este faptul că Dorin Ciju a mai avut o firmă prin intermediul căreia încasa bani de la Primăria Lumina. Building Smart Construct SRL, unde a fost asociat preț de câteva luni anul trecut, până în decembrie, când a predat ștafeta unui anume Alin Marian Goidea, care a dizolvat firma în luna mai anul acesta. Pe timpul cât Ciju a fost asociat, a prins de la Primăria Lumina un contract de 160.000 de lei, pentru tuns gazon, curățat teren de frunze, udat gazon, transport-încărcat/ descărcat resturi vegetale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votam p5d
0
0
VEGETATIA PE CALEA FERATA ESTE FOARTE MARE NEVOIE DACA PANARAMELE DE LA CR NU SUNT IN STARE.RUSINE !
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212