REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

O FIRMĂ din BUCUREȘTI se va OCUPA de SIRENELE de AVERTIZARE din CONSTANȚA

O FIRMĂ din BUCUREȘTI se va OCUPA de SIRENELE de AVERTIZARE din CONSTANȚA

Replica API 4 septembrie 2021 | 21:21 1424

Primăria Constanța a semnat un nou contract cu o firmă bucureșteană. Mai exact este vorba de societatea Axatel Service S.R.L, care se va ocupa de sistemul electronic de avertizare-alarmare compus din 15 sirene electronice, din care una mobilă, şi un dispecerat de alarmare, din municipiul Constanța. Contractul are o valoare de aproximativ 50.000 lei.

Primăria municipiului Constanța a semnat un nou contract de prestări servicii. Mai exact, municipalitatea a lansat o licitație ce vizează serviciul de mentenanţă (verificare, întreţinere şi reparaţii) la sirenele electrice şi electronice de alarmare publică din municipiul constanţa și, totodată și achiziționarea un dispecerat de alarmare.

Captură contract

Cine este câștigătorul licitației?

Câștigătorul licitației este societatea Axatel Service S.R.L., din București, ce este reprezentată legal de Gheorghe Ungureanu.

Obiectivul contractului semnat între cele două părți

Obiectul prezentului contract îl constituie achiziţia serviciului de mentenanţă al sistemului electronic de avertizare-alarmare compus din 15 sirene electronice, din care una mobilă, şi un dispecerat de alarmare, care sunt amplasate în diferite locaţii. Durata contractului este de 12 luni de la data semnării de către părţi şi înregistrării acestuia la sediul beneficiarului, respective Primăria Constanța. Valoarea totală a contractului este de 47.484,00 lei fără TVA.

Care vor fi obligațiile firmei bucureștene

Prestatorul garantează calitatea serviciului care va fi conformă legislaţiei în domeniu cu respectarea prescriptiilor tehnice privind siguranţa şi cu specificaţiile tehnice ale activităţii de mentenanţă. Societatea Axatel Service S.R.L. se va ocupa și de achiziționarea următoarelor echipamente: centrală electronică de înştiinţare, avertizare şi alarmare - 1 buc; echipamente PC şi anexe; software aplicaţie „Alarmări”, software operare sistem; sirene electronice de 600 W - 14 buc; sirenă electronică auto-mobilă - 1 buc; Staţii radio. Pe lângă aceste echipamente, firma se va ocupa de verificarea și întreținerea lor.

Date despre societatea Axatel Service SRL

Societatea Axatel Service SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul social pe strada Sg. Mj. Topliceanu Vasile, nr. 11B, Sectorul 5, București. Firma este specializată pe concepția și producerea de echipamente pentru protecția civilă și oferă clienților săi produse și servicii care să asigure un spor de siguranță comunității. Administratorul societății este Gheorghe Ungureanu. În anul fiscal 2020, societatea a declarat o cifră de afaceri de 3.880.852 lei, un profit net de 443.931 lei și datorii de 556.125 lei. Totodată, societatea a raportat 33 de angajați.

Captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436