REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

O firmă nou înființată îi cere falimentul fratelui Mohammad Murad

O firmă nou înființată îi cere falimentul fratelui Mohammad Murad

Replica API 7 septembrie 2022 | 00:00 4290

Pe Mohammad Murad îl știe o țară întreagă, însă e fratele lui, Hassan Murad, puțini îl cunosc. În afară de legătura de familie, pe cei doi îi unesc și afacerile, fiind asociați în mai multe firme, acționând, în principal în domeniul Horeca dar și al imobiliarelor. Anul trecut, Hassan Murad a pus bazele unei alte societăți, cu același domeniu de activitate, dezvoltare imobiliare, care este pe punctul de a fi închisă.

Onix Village, cu sediul în București, a fost înființată de Hassa Murad anul trecut, în aprilie. Iată că , după un an de la înființare, o societate proaspăt înființată, în urmă cu câteva luni, i-a cerut insolvența. Este vorba despre DMB Optim Construct SRL, din Târgu Frumos. Acțiunea a fost depusă la Tribunalul București pe 23 august. Pe 11 noiembrie, magistrații vor analiza solicitarea firmei de construcții care, se pare, are de încasat bani de la Hassan Murad.

Onix Village nu este singura societate care se ocupă de dezvoltarea imobiliară. Murad mai este implicat și în Onix Residence SRL, deţinută societatea Glina SA, cu 99%, şi Mandy Foods International, cu 1 %. La rândul ei, Glina SA este deţinută de Morad Group Europe, controlat cu 99,5% de Hassan Morad. Morad Group Europe SRL, London Investement SRL sau Phoenicia Confort SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca e seful lor cum sa nu apara articole cu si despre el.acum sanki e un articol mai nasol.Mireluta P****l a avut cazare si masa toata vara gratuit la Olimp plus diurna platita.de asta il promoveaza pe papitoiu asta.vezi doamne afacerist de soi si mare politician.ce nu intelege Mireluta este ca seful ei la butoane nu o sa ajunga niciodata indiferent de reclama pe care o face ea.
2
0
Sunt cu toata gasca arabeasca in tara? Sa plece cu totii! ; nu avem nevoie de asemenea specimene.
0
0
sa ne pisam pe arabul asta borat ! ce plm il tot il sugeti atat . mai da l in mm
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513