REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 11 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6879
16.4° Constanța Vineri, 11 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6879
 

O firmă românească cu acționariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcăie șobolanii. Video

O firmă românească cu acționariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcăie șobolanii. Video

Ricardo DRAGOMIR 11 octombrie 2024 | 00:00 279

Un teren de mulți metri pătrați, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, a devenit raiul boschetarilor, fiind transformat într-un real focar de infecție. Terenul, cât și clădirea aferentă, aflată în paragină, sunt deținute de niște afaceriști spanioli care controlează firma Ircosol Delta SRL. Cu profit 0 și multe datorii, societatea l-a scos la vânzare, cu 1,6 milioane de euro. Dar cine ajunge în zonă ar putea crede, cu ușurință, că se află într-un film horror.

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Videogunoaiele zac la loc de cinste

Un teren situat pe bulevardul Aurel Vlaicu numărul 2 a devenit groapa de gunoi a Constanței. Iar clădirea în care, cândva, au funcționat birourile firmei falimentare Util Trans, a ajuns ca după bombardament.

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Videointrarea în adăposturile aurolacilor

Pe lângă imaginea mizerabilă, zona emană un miros insuportabil. Oamenii străzii care se aventurează pe aici sunt cu adevărat norocoși dacă nu cad în groapa de la intrare sau în canalizarea neacoperită.

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Videogroapa de la intrare

Va face Ircosol Delta SRL o minune și va vinde terenul?

Terenul intravilan, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 2, este compus din cinci loturi și promite să fie un adevărat „paradis” pentru dezvoltatorii imobiliari în căutarea unei noi aventuri.

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Video

Se vinde tot deodată, nu pe bucăți, fiecare lot având suprafețe variate, de la 512 mp, până la 4.291 mp. 

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Video

Cine vinde terenul?

Ircosol Delta SRL, care deține terenul în prezent, așteaptă ca la loto un posibil cumpărător și nici măcar nu s-a deranjat să-și curețe mizeriile din ogradă. Vecinii spun că au mai venit cei de la Polaris și au strâns gunoaiele, însă nu o poate face la nesfârșit.

O firma romaneasca cu actionariat spaniol a uitat de terenul de pe Aurel Vlaicu… unde colcaie sobolanii. Video

Cu o cifră de afaceri de 0 lei, un profit de -38.949 lei și datorii de 12.495.779 de lei, firma Ircosol Delta SRL este controlată de Jose Carlos Lubillo, care deține un procent de 70%, societatea Oreco SA deține 25% și Iber Blue SRL, deține  5%.

Video 1:

mormanele de gunoaie și camerele unde se adăposteau aurolacii

Video 2:

intrarea în teren

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358