REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

O gașcă de puști teribiliști a ieșit pe geamurile unei mașini, punînd în pericol ceilalți participanți la trafic! Video

O gașcă de puști teribiliști a ieșit pe geamurile unei mașini, punînd în pericol ceilalți participanți la trafic! Video

Replica API 2 septembrie 2022 | 00:00 2645

Șoferi inconștienți care nu se gândesc la siguranța lor sau a celorlalți participanți la trafic sunt cu miile pe șosele din România. O gașcă de puștani teribiliști și-au pus în pericol viețile, ieșind pe geamurile și pe trapa unei mașini, fără a ține cont de ceilalți participanți la trafic. Cu toate că oricând unul dintre ei ar fi putut cădea din autovehicul, ei au continuat să meagă așa o bucată bună de drum, nesocotind pericolele.

Dacă în anii trecuți era la modă ca, după absolvirea liceului, fericiții elevi să se îmbarce în câteva mașini și să meargă claxonând pe străzile din Constanța, de data aceasta, niște băieți s-au gândit să impresioneze ieșind pe geamurile și pe trapa unei mașini. Ca niște adevărați zei ai Olimpului, lucru demonstrat și de numărul de înmatriculare, indivizii nu se sinchiseau de eventuale accidente, contemplând trecătorii de la înălțime. Probabil că ultima fiță ar fi fost ca și șoferul să iasă pe geam și eventual să conducă autoturismul în acest mod.

Comentariile nu au întârziat să apară cei mai mulți criticând gestul puștilor teribiliști: „ De vină sunt părinții că îi lasă așa pe străzi. Dacă îi agăța un alt șofer din greșeală... nu făcea pușcărie nevinovat din cauza lor?” a comentat o persoană indignată.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bucurestenii saraci care vin la mare si profita de lipsa politiei. Au tupeu, lipsa de respect sunt aronganti si ignora toate regulile societatii civilizate. Se numesc bucuresteni melteni.
1
0
au luat bacul ...autumn edition
1
0
Ptr ca si parintii lor au facut la fel!
0
0
Nu tinerii in general, doar idiotii. Si bineinteles, cipanii.
0
0
E greu sa fie asa " inteligenti ".Dau dovada de mult " caracter".
0
0
tineriui,adica dementii,ies pe geam...deoarece au...geamuri...daca acesti dementi ar merge la munca,n-ar iesi pe....geamuri...ei nu fac decat sa umbreasca aprecierea asupra lor...tinerii de astazi,sunt viitorul tarii...sa ne mandrim cu ei...
2
0
Pai de ce mai ziarule Replica? Nu cumva din cauza non valorilor promovate chiar de dumneavoastra?
0
0
Sunt gesturi pe care unii le fac pentru a iesi din anonimat. Cum iesitul asta din anonimat prin efort intelectual sau munca implica efotr,tineri si mai putin tineri idioti fac tot felul de nefacute. Ei sunt doar ridicoli,ori asta nu ajung ei sa priceapa,la nivelul lor de maimute frustrate.
0
0
Daca tu esti viitorul tarii inseamna ca viitorul e cam praf si analfabet .
1
0
Teribilism ,sa impresioneze prroastele . Niste dobitoci
1
0
De cocalari!
1
0
de prosti!cind o cordeza o sa se trezeasca cu juma te din ea in masina si jumate in pom,o sa zica ca n-a avut noroc,nu ca e proasta!selectia naturala functioneaza,vezi aia cu selfiuri pe vagon si motopirtari donatori!
0
0
ai uitat sa mai spui : aia care voteaza USR si injura batranii care i-au crescut!
1
0
De bouari ce sunt!
0
0
Aia de umbla in papuci si sosete, ca sanki, asa au vazut ei pe youtube ca se poarta in america?aia care asculta trap si se vad mari gangsteri?aia care merg la sala doar ca sa impresioneze lumea pe tik tok?aia??stati cuminti.dezastru este doar la inceput.abundenta de droguri o sa sfasie multe familii.social media deja a prostit o generatie urmeaza inca vreo 10 generatii.toti viseaza la o cariera de influencer.asta e meseria viitorului.in curand strazile vor fi inundate de tineri fara adapost drogati care iti vor da in cap pt 10 lei.max 2 ani si e gata.
0
0
Traim in Romania mai avem mult pana sa ne facem bine
0
0
Iar scrie-ti despre noi tineri? Voi nu va da-ti seama ca noi tineri santem viitoru tari?
1
0
viitorul patriei noastre au gandaci in cap si trebuie sa ii scuture pe geam.
1
0
Debarcader! De bunacuviinta. De-a-mpulea!
0
0
De p****i si nesabuiti. Seara frumoasa .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513