REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

O influenceriță de 27 de ani a murit în timp ce crea conținut pentru fanii săi

O influenceriță de 27 de ani a murit în timp ce crea conținut pentru fanii săi

A.F. 20 iulie 2024 | 00:00 344

Ceea ce trebuia să fie o excursie plină de bucurie și peisaje spectaculoase s-a transformat într-o tragedie cumplită. Aanvi Kamdar, o influenceriță cunoscută de 27 de ani din Mumbai, și-a pierdut viața în timp ce filma un videoclip pentru Instagram la cascada Kumbhe din provincia Maharashtra.

O influencerita de 27 de ani a murit in timp ce crea continut pentru fanii saiAanvi Kamdar

Cu sute de mii de urmăritori pe platformele de social media, Aanvi era o figură populară în online, dar pasiunea pentru conținut digital a dus la un sfârșit tragic.

Excursia fatală a tinerei

Aanvi Kamdar se afla într-o excursie împreună cu șapte prieteni când a avut loc nenorocirea. Tânăra a alunecat și a căzut într-o prăpastie adâncă din apropierea cascadei Kumbhe din Raigad în timp ce încerca să capteze imagini spectaculoase pentru urmăritorii ei. Potrivit autorităților, polițiștii și echipele de salvare din Mangaon au ajuns rapid la fața locului, dar eforturile de salvare au fost extrem de dificile din cauza vremii nefavorabile și a terenului accidentat.

„A decedat în timpul tratamentului. Era în viață după căderea în defileu. Inițial, se părea că nu mai era, dar pe măsură ce ne-am apropiat, s-a confirmat că respira și, după salvare, a fost imediat transportată de urgență la spital.”, a declarat superintendentul poliției din Raigad, Somnath Gharge.

Echipele de salvare din Kolad, Paza de Coastă și personalul Maharashtra State Electricity Board au lucrat timp de șase ore pentru a o recupera pe Aanvi din defileu. Operațiunea a fost îngreunată de ploaia abundentă și pietrele care alunecau, condițiile meteo nefavorabile adăugând un grad suplimentar de dificultate.

Viața și cariera lui Aanvi Kamdar

Cu peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, Aanvi Kamdar era un influencer de succes, cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii. De profesie contabil autorizat, Aanvi s-a transformat într-un influencer în domeniul turismului, oferind conținut despre destinații de lux, cafenele, itinerarii și sfaturi de călătorie. Postările ei erau adesea despre bugete de călătorie și turism, atrăgând atenția prin stilul ei autentic și informațiile utile.

Moartea tragică a lui Aanvi Kamdar subliniază riscurile la care se expun influencerii în goana după conținut atractiv și vizualizări. În ciuda succesului său în mediul online, viața ei s-a sfârșit brusc și tragic, lăsând în urmă o comunitate de fani șocată și întristată, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436