REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O jandarmeriță a fost bătută crunt de o adolescentă de 17 ani!

O jandarmeriță a fost bătută crunt de o adolescentă de 17 ani!

Mirela PASCAL 24 octombrie 2023 | 14:07 1815

Caz incredibil la Iași! O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost arestată pentru 30 de zile după ce a bătut cu pumnii şi picioarele o jandarmeriţă venită să calmeze spiritele în urma unei sesizări privind tulburarea liniștii publice. Fata este acum cercetată pentru ultraj şi alte violenţe

O jandarmerita a fost batuta crunt de o adolescenta de 17 ani! foto arhivă

Incidentul s-a petrecut pe 10 octombrie, atunci când un echipaj de jandarmi a fost chemat într-un cartier din municipiul Iaşi din cauza unor tineri agitaţi care perturbau liniştea, relatează Ziare.com.

O adolescentă i-a adresat jigniri şi insulte unei membre a echipajului, fapt pentru care a fost condusă de aceasta la autospecială, fără a fi încătuşată, și asta deoarece fata ar fi spus că este însărcinantă. Adolescenta a devenit însă violentă și a lovit-o cu putere cu pumnul şi picioarele în cap. Femeia a avut nevoie de aproape 2 săptămâni de îngrijire la spital. „În timp ce se afla în zona Cicoarei din municipiul Iaşi, respectiv în intersecţia străzilor Prof. Narcis Măcinoi şi Sofia Nădejde, o minoră în vârstă de 17 ani ar fi lovit-o în zona feţei şi a pieptului pe persoana vătămată de gen feminin, subofiţer de jandarmerie în cadrul I.J.J Iaşi, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Cercetările au fost continuate de procurorul de caz, reţinându-se în esenţă, până la acest moment procesual, următoarele: La data de 10.10.2023, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pe strada Prof. Narcis Măcinoi din mun. Iaşi, întrucât mai multe persoane manifestau o stare de agitaţie, tulburând ordinea şi liniştea publică. În această împrejurare, inculpata minoră ar fi iniţiat un dialog cu organele de ordine, solicitând în glumă să fie dusă acasă de organele de jandarmerie. Faţă de refuzul celor din urmă, întrucât nu exista o stare de pericol care să justifice acest demers, inculpata minoră ar fi început să adreseze insulte şi cuvinte jignitoare respectivului echipaj, moment în care aceştia au iniţiat procedura legitimării. Întrucât inculpata minoră a continuat să manifeste o stare de agitaţie şi un limbaj insultător la adresa organelor de ordine, jandarmii au condus-o la autospeciala tip dubă fără a o încătuşa, întrucât minora a susţinut că era însărcinată. În momentul introducerii în autospecială şi în timp ce persoana vătămată jandarm a încercat să intre la rândul său în autovehicul, inculpata minoră i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul şi alta de picior în zona feţei, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale. În baza referatului Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, la data de 14.10.2023, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatei minore, pentru o durată de 30 de zile”, a transmis IPJ Iaşi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine a făcut la acești paznici, asta merita,ei când gazau nevinovati cum stătea treaba? jegurri immputite și putori
3
5
Lasa vrajeala. Nus crie in lege ca nu pui catusele ca e gravida. Jandarmerita a gresit dpdv legal. Dar asta nu inseamna ca idioata aia treb sa faca asa. O sa infunde puscaria scarba asta si spwr sa isi ia bataie in puscarie si sa stea acolo mult si bine. Toate vagaboatele fac pe nebunele. Snopite in bataie pana le da sangele pe nas. Dule in p**a mea de zdrente.
11
2
Din cauza gaturilor lungi ca tine, ca daca o lega pe aia si tipa ca e gravida, apareau cei ca tine si urlau “lasooo ba ca e gravida, pe interlopi de ce nu ii luati!?” Deasta merg lucrurile asa bine, de comentaci ca tine
4
6
Interesant cum cei vulnerabili din varii motive sunt snopiti de politisti si jandarmi,iar cei violenti si periculosi bat la fortele de ordine fara probleme.
11
0
Atunci sa se lase de meserie. Ne bazam pe ei si cred ca se vor baza ei pe noi populatia sa-i aparam.
9
1
La ce folosește jandarmerita de fapt?Și s multe jandarmerite în jandarmerie. Ce caută majoritatea din ele în acea uniformă?Nu i misoginism,e realitate.Cel puțin să fie o selecție mai acătării, spre binele tuturor.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510