REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

O MANICHIURISTĂ își acuză fostul SOȚ că îi URMĂREȘTE CLIENTELE!

O MANICHIURISTĂ își acuză fostul SOȚ că îi URMĂREȘTE CLIENTELE!

Replica API 15 decembrie 2021 | 20:43 2739

De la dragoste la ură este doar un singur pas. Dovadă este și cazul de față, care are în prim plan un fost cuplu, proaspăt divorțat, dar care încă locuiește în același apartament, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Ea îl acuză pe fostul soț că a vrut s-o violeze, că bea mult, o jignește și o agresează, plus că îi urmărește clientele și colegele de serviciu, le face avansuri, ea punând unghii cu gel. La rândul său, bărbatul spune că, de fapt, ea vrea să-l dea afară din casă pentru a veni noul ei iubit, cu care ar fi trăit încă de dinainte de divorț întrucât l-a văzut cum a sărit pe geam când a venit el acasă. O acuză pe femeie că se îmbată și că îi cere să facă sex… Ce să mai, o reală bătălie între doi oameni ce și-au împărțit traiul cândva.

foto cu rol ilustrativ, sursa: protv.ro

Îmi urmărește clientele și vrea să mă violeze

Cea care a mers în instanță și a cerut emiterea unui ordin de protecție este femeia. Aceasta a relatat că a divorțat de bărbat, dar că încă locuiesc în același apartament, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, până la definitivarea partajului. Ea susține că fostul soț consumă frecvent băuturi alcoolice și devine violent fizic și verbal. În vară, scandalul a început întrucât pârâtul s-a legat de copil și astfel s-a ajuns la violențe. Apoi, în decembrie, femeia a relatat că pârâtul era beat, a venit, a luat-o în brațe pe la spate și a început s-o pipăie, spunându-i că vrea să întrețină relații sexuale. Ea a sunat la 112. Acuzații sunt legate și de faptul că el i-ar urmări clientele, femeia punând unghii cu gel la un salon din Constanța, le face avansuri. Pe o colegă, spune reclamanta, ar fi urmărit-o mai multe luni. În concluzie, a solicitat un ordin de protecție, pe motiv că el este foarte violent cu ea și cu copilul și că îi este teamă să mai stea sub același acoperiș cu el.

Ea se îmbată și vrea sex

De cealaltă parte, audiat fiind în instanță, bărbatul a susținut că nu este nimic adevărat, doar faptul că este uneori agresiv verbal. A spus că nu consumă băuturi alcoolice pentru că lucrează ca șofer. De copil s-a mai luat, l-a certat că nu a luat bacalaureatul și că nu învăța pentru sesiunea a doua. Însă, pe fosta soție nu a agresat-o și nu a vrut s-o violeze. A luat-o în brațe pentru a o pune să descuie o ușă, dar asta a fost tot. Din contră, a susținut că ea se îmbată și vine la el și îi cere să întrețină relații sexuale. În concluzie, bărbatul a spus că femeia face așa pentru că vrea să-l dea afară din casă, să se mute cu iubitul. El are o casă în Cobadin și că ea vrea să-l trimită acolo. Fostul soț a mai precizat și faptul că ea are un iubit încă de dinainte de divorț, că l-a surprins o dată când a sărit pe geam, întrucât se întorsese mai devreme acasă.

Analizând situația, instanța a admis în parte cererea privind emiterea ordinului de protecție formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru reclamantă. Astfel, a emis ordin de protecție, timp de 1 lună, timp în care pârâtul este evacuat din locuința comună și obligat la păstrarea unei distanțe de 200 de metri față de reclamantă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimite i la acces din rect daca mai exista emisiunea cu vulpita
8
3
Din pacate asta este educatia din ziua de azi la femei , sunt pozitionate pe doua scari fara rusine , prima sa fie intretinute si a 2 a , altfel de categorie total needucate acasa .
10
6
Toate jegariile s-au ajuns
4
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303