REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 26 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6833
22.4° Constanța Luni, 26 August 2024 Anul XX Nr. 6833
 

O mașină a fost lăsată de hoți pe butuci, în parcarea Cimitirului Municipal

O mașină a fost lăsată de hoți pe butuci, în parcarea Cimitirului Municipal

Andreea VLAICU 26 august 2024 | 00:00 486

În parcarea Cimitirului Municipal Constanța a avut loc un furt care, probabil, va rămâne în istorie drept unul dintre cele mai originale furturi din orașul de la malul mării. Într-o acțiune plină de originalitate și creativitate rar întâlnită, un hoț neidentificat, cu un simț dezvoltat al umorului și al ironiei, a produs... un altfel de furt. Acesta a lăsat o mașină fără roți. Este vorba despre un autoturism marca Mercedes, care a fost lăsat de către autorul operei rezemat într-o cărămidă.

O masina a fost lasata de hoti pe butuci, in parcarea Cimitirului Municipalmașina lăsată fără roți

Mare ți-e grădina, Doamne, și mulți sar gardul! Parcarea Cimitirului Municipal Constanța a devenit scena unui furt demn de operele lui Caragiale. În loc să plece cu un vehicul scump, un hoț a optat pentru o altfel de abordare. Hoțul a decis să lase un Mercedes de lux fără... roți.

Cum a putut să fure toate roțile?!

Nu putem să nu ne întrebăm cum a reușit hoțul să fure 4 roți fără să fie descoperit de trecători? Mai mult ca sigur acțiunea a avut loc în bezna nopții, iar hoțul a venit pregătit cu un cric, necesar pentru a ridica autoturismul și a extrage anvelopele cu tot cu jante.

O masina a fost lasata de hoti pe butuci, in parcarea Cimitirului Municipal

După ce s-a autoservit din bunurile altuia, protagonistul s-a gândit totuși la cel pe care l-a păgubit și a suspendat mașina pe un ciot al unei cărămizi, pe partea stângă a șoferului.

O masina a fost lasata de hoti pe butuci, in parcarea Cimitirului Municipalmașina lăsată fără roți

Practica este destul de aplicată de către români în Europa

Trei români au fost arestați în luna iulie a acestui an, în Madrid, după ce au furat roțile de la mai multe mașini de lux, din mai multe parcuri auto din Spania. Aceștia au provocat un prejudiciu uriaș, de 180.000 de euro. Pe lângă asta, în timp ce scoteau roțile, au provocând avarii la 26 dintre mașini.

O masina a fost lasata de hoti pe butuci, in parcarea Cimitirului Municipal

Așadar, deși hoțul nu a plecat cu Mercedes-ul, cu toate că poate nu asta i-a fost intenția, proprietarul a rămas păgubit și este posibil ca să nu se afle făptașul niciodată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520