REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O mașină a fost lovită în plin de un tren: Șoferul a murit

O mașină a fost lovită în plin de un tren: Șoferul a murit

Andreea VLAICU 11 mai 2024 | 09:56 2980

O maşină a fost lovită de tren sâmbătă dimineaţă, între Voila şi Făgăraş, la o trecere la nivel cu calea ferată, o persoană aflată în autoturism decedând, iar altele fiind rănite, conform CFR SA, care precizează că personalul şi pasagerii trenului nu au fost răniţi. Traficul feroviar este perturbat, trenul Curtici - Bucureşti Nord, implicat în accident, fiind oprit. Alte două trenuri vor staţiona temporar în Voila şi Făgăraş, până la finalizarea cercetărilor.

O masina a fost lovita in plin de un tren: soferul a murit

„Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Voila şi Făgăraş, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă persoane rănite şi un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
 
Trenul, care circulă în relaţia Curtici - Bucureşti Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate.
 
Până la reînscrierea în circulaţie a trenului IRN 473,  alte două trenuri - R 2101 (Braşov - Sibiu) şi R 2512 (Sibiu - Făgăraş) - vor staţiona temporar în gările Voila, respectiv Făgăraş, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA precizează că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiţionată de finalizarea cercetărilor desfăşurate la faţa locului de organele abilitate, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU INTELEG???? CE CAUTA TRENUL PE SOSELELE PATRIEI??? FACETI SOSELELE MAI PERMISIVE,SA POATA TRECE SI BIETELE LOCOMOTIVE..
1
0
Dupa ce ca circula asa cum stim cu totii, le mai opriti si pentru cercetarea pwli.... ce sa cerceteze papagalii aia !? Un lucru care este clar, un bou nu a oprit la STOP !!! Mai bine trimiteti echipe care sa degazeze calea ferata pentru ca trenul sa se puna in miscare cat mai rapid !!! Agatati mortaciunea de Crucea Sf Andrei, ca sa fie exemplu si pentru alti derbedei.....
4
0
Pai dasta sunt accidente pentru ca se cerceteaza ce nu este de cercetat,dupa cum am invatzat eu trenul nu este vinovat niciodata in caz de accident la trecerea cu bariere,chiar daca sunt bariere electrice care trebuia sa fie puse si nu au fost cobarate tot shoferul este devina in caz de accident caci poate a fost o pana de curent,nu doar eu ci totzi care luau carnetul pe timul comunishtilor shtiau legea asta,defapt asta era ceva de baza nu ai cum sa nu shtii ce inseamna indicatorul stop sau crucea sfantului Andrei si sa fii shofer,caci si astea sunt la toate trecerile cu bariera,nu conteaza ca trebuia sa fie bariera coborata si nu a fost,ai stop si crucea sfantului Andrei deci e clar,opreshti te asiguri si dupa aia treci.Daca se produce un accident intre doua trenuri atunci este altceva,se fac cercetari.
6
0
Ce e de cercetat ? Mecanicul ca trecea pe acolo si nu a oprit sa treaca masina de 1200 de kg dreutate ?
4
0
Asa se intampla cand te crezi in Furios si Iute
4
0
CE IMI PLAC BAIETII CARE SE DAU ISTETI CARE VOR SA ARATE CA LEGILE FIZICII SUNT TOTAL GRESITE...PANA SE VOR DUCE LA MAXIMA ADANCIME DE 2000 mm.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510