REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

O mașină de POLIȚIE și un UBER s-au 'CIOCNIT' în Tomis III

O mașină de POLIȚIE și un UBER s-au 'CIOCNIT' în Tomis III

Replica API 9 februarie 2021 | 10:35 5131

Un accident rutier a avut loc în noaptea de luni spre marți, 8 spre 9 februarie, pe strada Soveja, la intersecție cu bulevardul Tomis (zona Tomis III). Potrivit primelor informații, două autovehicule au intrat în coliziune, două persoane fiind rănite. Unul dintre autovehicule este o autospecială de Poliție iar celălalt un Uber.

sursa foto: Facebook/Info Constanta

Din fericire, victimele sunt conștiente.

În cauză se efectuează cercetări.

UPDATE:

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 00.00, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Soveja din municipiul Constanța.

Din primele informații, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și un Uber, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpușneanu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
majoritatea sunt comentarii de cocalari maidanezi
2
2
Daca toti cersetorii au ajuns soferii de Uber ...cred si eu
3
2
handicapatimintali
1
2
Tulceni idioti cu opeluro de TL.
3
1
Si uite, de-aia e buna o camera de bord
6
0
redati evenimentele ca si cum v-am fute mamele....adica ..invers zdrente prostituate ce sunteti..excat cum spune mai jos...UBER nu e marca de masina
13
1
Nu s a ciocnit cu un "Uber", ziaristi de doi bani. Uber nu e vreo marca auto. Trebuie denigrat si injurat tot ce face concurenta "minunatilor".
16
5
Nu este adevarat! Stau chiar in intersectie, tomis cu soveja, iar autospeciala de politie nu a avut nici un semnal acustic pornit! Luminoase, poate. Eram treaz la ora aia, nu am auzit decat franele si loviturile de rigoare! Dupa cateva minute, au aparut si alte autospeciale, intradevar cu semnale acustice si vizuale!
18
2
ramasese sfu fara tigari si dadeau o fuga la omv
12
4
Tocmai de aia merg cu sirena pornita , stiu si ei ca majoritatea soferilor sunt chiori sau cu ochii pe telefon , se gandesc macar ca poate ii aude cineva si le acorda prioritatea pe care au in misiune ! Si daca esti asa curios ce faceau la ora aia dute si punele intrebari ....
10
10
Misiunea era sa-l prinda pe unu' care nu purta masca !
11
5
Cretinilor se numeste strada Soveja, nu bulevardul Soveja !!!!!!!!
15
4
ce misiune avea ba la 12 noaptea,cu sirenele in functiune,cind oamenii dorm si strazile sint goale??? in mangalia freaca bouarii de gabori sirenele de 100 de orimpe zi,ca sa lemauda si sa polueze sonor.mangalia are trei statii de autobuz si nu circula decit taximetristii tigani noaptea,nu e trafic,dar bouarii freaca sirenele!
16
20

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620