REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O navă militară și un elicopter vor inspecta litoralul românesc, după ce o mină marină a explodat la Costinești

O navă militară și un elicopter vor inspecta litoralul românesc, după ce o mină marină a explodat la Costinești

A.C. 14 august 2023 | 13:35 711

O navă militară și un elicopter vor inspecta litoralul românesc de la Constanța la Mangalia.

O nava militara si un elicopter vor inspecta litoralul romanesc, dupa ce o mina marina a explodat la Costinesti

O navă militară și un elicopter vor inspecta litoralul românesc de la Mangalia la Năvodari, după ce luni, o mină marină a explodat în zona digului în Costinești, iar scafandrii Forțelor Navale au interveni pentru neutralizarea unei alte mine marine. Șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, a dispus măsuri de întărire a cercetării.

"Așadar, puitorul de mine și plase începând cu ora 13:00 va realiza un marș de cercetare și inspecție a apelor din zona litoralului, de la Constanța până la Mangalia”, a anunțat colonelul Cornel Pavel de la SMFN. Totodată, el precizează că începând cu ora 14:00 un elicopter Puma naval al Flotilei 56 va inspecta spațiul aerian din proximitatea litoralului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ROMANII ADEVARATI PREFERA CA ROMANIA SA DEVINA AL 51-lea STAT dintre STATELE UNITE ALE AMERICII, decat inca peste 33 de ani sub "ocupatie" FSNista-PSDista pusa de URSS drept "conducere marioneta" in ROMANIA prin Iliescu in '89 cand sovieticii au capturat REVOLUTIA si i-au ciuruit la zid pe sotii Ceausescu, fara macar o judecata corecta, decat slugile invadatorilor rusi, adica a UNICULUI SI VESNICULUI INAMIC AL ROMANIEI care a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si se pregateste sa o faca a 13-a oara prin invadarea Moldovei si BASARABIEI romanesti, daca (DOAMNE FERESTE!) nu castiga poporul eroic din Ucraina! Ce preferati voi, ignorantilor? Preferati sa fiti "suverani" cu conducatori precum Gabriela Firea si lNTERLOPll CAMATARl PROXENETl din neamul PANDELE PSD care isi bat joc de bunicii si parintii vostri in azile? Preferati MAFIA FSN-USL-PSD dragnisto-simionista-sosocista? NU, MERSI! LOCUL ROMANIEI E IN LUMEA LIBERA, IN UE si NATO! Vreti sa lingeti moaste? MARS IN RUSIA!
17
1
Trebuie semnat un fel de"TRATAT"global intre toate marile puteri, sau intre toti liderii lumii, astfel incat oricine deschide focul in APELE INTERNATIONALE sa fie considerat"pirat"si apoi ELIMINAT de la distanta de NATO-OTAN (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN ISTORIE cum nu va mai fi vreodata alta. NATO este"jandarmul omenirii", NATO este ingerul OMULUI facut dupa CHIPUL SI ASEMANAREA DOMNULUI. FARA NATO sau aliante de genul, nazistii ar fi castigat razboiul sau mai rau, sovieticii nu s-ar fi destramat in RAZBOIUL RECE. NATO a fost creat de DUMNEZEU, iar NATO face VOIA DOMNULUI. Rusii si chinezii sunt satanisti si au interzis NASTEREA DOMNULUI in perioada intebelica, iar mai recent de atat, comunistii chinezi au obligat populatia sa manance carne de om sub conducere lui MAO, asta fiind cel care a omorat cei mai multi oameni vreodata in istorie, apoi urmeaza STALIN, Putin, Hitler). Sau cine nu se "legitimeaza"in engleza in APELE INTERNATIONALE, sa fie scufundat. Scurt si la obiect!
17
0
marea neagra nu este numai a rusilor ar trebui nave onu sa protejeze vapoare civile de transport marfa
4
1
Pana acum va bronzat-ti
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510