REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O nouă adopție la Adăpostul public de animale abandonate Constanța!

O nouă adopție la Adăpostul public de animale abandonate Constanța!

Andreea VREJOIU 4 aprilie 2023 | 08:35 750

Săptâmâna trecută o femeie municipiul Constanța și-a dorit să facă un gest nobil și să adopte un cățel de la Adăpostul public de animale abandonate.   Nu a fost greu de ales pentru că imediat ce a văzut-o pe Mira, cătelusa  de 3 ani, s-a făcut remarcată. Femeia a fost topită de drăgălășenia ei, fapt pentru care a hotărât să o adopte și să o introducă în familie ca membru cu drepturi depline.  

 O noua adoptie la Adapostul public de animale abandonate Constanta!

După întocmirea formalităților, primirea recomandărilor din partea medicului veterinar, codița veselă a iesit pe poarta adăpostului. Mira a plecat din padocul municipalitătii vaccinată, deparazitată intern /extern, sterilizată, microcipată și înregistrată în RECS și cu un carnet de sănătate cu istoricul medical și cu toate procedurile efectuate în mod gratuit.  

,,Vă invităm să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.  

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Este nevoie de implicarea și sprijinul" primariei de 33 de ani ca sa stranga toti cainii vagabonzi de pe strazi magarilor ! cum in alte orase se poate si la noi nu ?
0
2
Pe aceasta catelusa o cheama Fetita. E o catelusa speciala. A stat la Eden cu un om al strazii. A fost saltata acum 3 - 4 saptamani, impreuna cu puii ei. Avea 3 pui cand a fost ridicata. Cateaua are in jur de un an. Omul a plans mult dupa ea pentru ca niste jigodii au facut plangere impotriva catelei. Sper sa sa fie fericita cu noua stapana.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510