REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O nouă amendă pentru Zoom Beach

O nouă amendă pentru Zoom Beach

Victor ROTARU 2 iulie 2023 | 12:54 5248

La data de 1 spre 2 iulie a.c., aproximativ 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța și Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța au efectuat o razie în municipiul Constanța, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. 

O noua amenda pentru Zoom Beach

Razia s-a desfășurat în cartierul Henri Coandă, Satul de Vacanță, precum și pe sectorul de plajă al municipiului Constanța.

În urma activităților efectuate, au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 64.000 de lei, dintre care 103 la O.U.G. 195/2002  și 33 la Legea 61/1991, din acestea din urmă 2 sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, fiind aplicate unui operator economic care își desfășoară activitatea pe sectorul de plajă al municipiului Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, operatorul economic amendat ar fi Zoom Beach, operator ce a fost amendat și în urmă cu o săptămână pentru mai multe nereguli găsite de către polițiștii constănțeni. 

Contactat telefonic de către reporterii de la Replica, Ioan Picu, patronul de la Zoom Beach, a declarat faptul că societatea a fost amendată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice: „Am primit o amendă de 250 de lei. Motivul ar fi tulburarea ordinii și liniștii publice. Avem toate actele în regulă. Când am primit amenda au fost toți, și cei de la Crimă Organizată, Poliția Economică, dar suntem în reglă cu tot. Nu voi plăti amenda pentru că o voi contesta, nu au măsurat, nu au făcut nimic. Noi nici nu mai avem club, a fost ca terasă și tot ne-au amendat. Măsuri vom lua măsurile pe care le-am luat și până acum. Respectăm legea și oferim clienților calitate.”  

O noua amenda pentru Zoom BeachIoan Picu - patron Zoom Beach

La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și luptători din  cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Cu această ocazie, au fost legitimate peste 600 de persoane, au fost verificate aproximativ 200 de vehicule, 2 societăți comerciale cu privire la modul de respectare a normelor legale privind artificiile, 17 societăți comerciale, 7 săli de jocuri de noroc, 10 paznici și 20 de locații publice.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 19/2006, fiind sancționate persoanele care au pătruns cu autoturismele pe sectorul de plajă, iar polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat 9 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 28/1999 și 2 la Legea 8/1996.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, bunuri în valoare de peste 8.000 de lei.
Celelalte sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere (dintre care 5 pentru conducere sub influența alcoolului) și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.
De asemenea, au fost constatate 5 infracțiuni, dintre care 2 la regimul circulației pe drumurile publice, 2 la Legea 84/1998 și una la legea 8/1996.

Exemple:
La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada 1 Mai Vechi, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 1 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectiat verificări la doi operatori economici, ocazie cu care au constatat că aceștia nu au respectat prevederile Legii 84/1998.

Astfel, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării 130 de seturi de jucării susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, în valoare de peste 8.000 de lei.

La data de 1 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la un operator economic, ocazie cu care au constatat că acesta nu a respectat prevederile Legii 8/1996.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E frumos la pensie Gogule? :))
0
1
Bah, ce v-o place acolo nu inteleg. Muzica tare, botox la greu, desenati impanati. Dai 40 de lei pe un sezlong obosit din lemn, cred ca de cand au deschis acum 10 ani, astepti peste 90 de minute o pizza sleita, bauturile in afara de bera la sticla cu gust indoit, plaja cu scoici ca trebuie sa ai slapi ca sa intri in mare. Nu stiu ce va place!?! Au ei ceva ce-mi scapa, sau nu este! Cine atie, cunoaste.
6
1
Apropous de zoom beach, accesul cu masina se face pe baza valorii autovehicului? Sambata, 01.06.2023, erau numai masini bengoase parcate in dreptul intrari de la aceasta locatie. Sa intelegem ca cei cu Logan au interzis? Politia locala si-a facut aparitia la un moment dat, vazut, admirat si cale-n toarsa.
4
0
1000 de lei amenda ?? Pe bune?? Din doua plicuri de praf a achitat o
7
1
Vlad Alina de la POLITIA economică te scapă .Ea te protejează !!
12
1
La zoom beach se vand droguri de mare risc de cand s a deschis
20
0
De ce nu la adus pe tact-su? Ma spunea o rugăciune, mai dădea c-o aghiazma, o tamaie pana dispărea. . . necuratu'! . . . sau nu se pune dacă este moca?!
17
2
Asta patesti cand nu vrei sa te dai cu pnl-ul! Multa mwe cu kkt chitac!!!
16
3
Trebuie inchisa mizeria asta de zoom! Dc nu era ta-su cine e, nu isi permitea sa deranjeze un cartier intreg de atatia ani de zile!
34
3
Gălăgie multa, deranj ba fiu de preot.pacat de taica-tu
28
5
Va picule, ori ești retard ori faci pe prostu..problema e alcoolul la minori și drogurile ffm d fi ist.te știe lumea în oraș deja.sa te închidă de tot mai bine
36
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016