REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O nouă destinație de vacanță face furori printre români iar prețurile sunt foarte accesibile

O nouă destinație de vacanță face furori printre români iar prețurile sunt foarte accesibile

A.F. 4 mai 2024 | 00:00 484

Până acum Grecia și Italia se aflau în topul preferințelor românilor în materie de vacanțe, anul acesta o nouă destinație a stârnit interesul pasionaților de călătorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasă și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

O noua destinatie de vacanta face furori printre romani iar preturile sunt foarte accesibile

Destinația turistică adorată de români - Este vorba despre o insulă, unde soarele strălucește pe cer 320 de zile pe an. Așadar, turiștii care își doresc să ajungă acolo trebuie să știe că pot face plajă până la finalul lunii noiembrie, potrivit cancan.ro.

Destinația care face furori în rândul românilor

Mai e puțin până când se dă startul sezonului vacanțelor de vară. Multe persoane și-au rezervat deja biletele pentru concediul din acest an. Până acum. Grecia sau Italia se aflau pe primele poziții în preferințele românilor. Ei bine, în 2024, o insulă faimoasă a câștigat teren în fața acestor țări.

Oamenii au început să fie foarte atrași de Cipru, o insulă unde soarele strălucește 320 de zile de an. Așadar, pare a fi o destinație perfectă pentru cei care își doresc să se bucure de plajă și de apa superbă a mării.

În ultima vreme, turismul în Cipru a început să ia amploare. Companiile aeriene au sesizat acest lucru și au hotărât să pună la dispoziția românilor, în perioada 2 iunie – 29 septembrie, zboruri cu plecări din București, Iași sau Cluj.

În 2024, aproximativ 3.000 de români sunt așteptați în Cipru, potrivit unor statistici realizate de agențiile de turism. Vizitatorii pot alege să se bronzeze pe una dintre cele 77 de plaje ale insulei. De asemenea, pasionații de călătorii pot merge să vadă capitala Nicosia sau orașele Limassol și Larnaca. De pe lista celor care ajung acolo nu ar trebui să lipsească nici excursiile la Băile Afroditei sau la situl Kourion, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016