REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
22.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

O nouă lovitură pe teritoriul rus - O dronă a lovit un imobil din Kursk

O nouă lovitură pe teritoriul rus - O dronă a lovit un imobil din Kursk

Virgil STOIAN 28 august 2023 | 00:00 902

O dronă s-a prăbuşit în noaptea de sâmbătă spre duminică asupra unui imobil rezidenţial din Kursk, capitala regiunii eponime ruse de la frontiera cu Ucraina, fără a face victime, au anunţat autorităţile locale, informează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

O noua lovitura pe teritoriul rus - O drona a lovit un imobil din Kursk

Potrivit primelor informaţii, o dronă s-a prăbuşit asupra unui imobil din Kursk", a scris pe Telegram guvernatorul regional, Roman Starovoit.

În urma acestui incident, "ferestrele de la mai multe etaje au fost sparte", a declarat Starovoit, precizând că imobilul unei universităţi regionale situate în apropiere a fost de asemenea afectat.

"Nu a izbucnit niciun incendiu, nimeni dintre locuitori nu a fost rănit", a mai subliniat Starovoit.

La rândul său, Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse a afirmat într-un comunicat că a doborât duminică două drone ucrainene în regiunea Kursk şi în regiunea Briansk, şi aceasta din urmă învecinată cu Ucraina.

Atacurile ucrainene cu drone şi bomdardamentele asupra regiunilor ruse de la frontiera cu Ucraina s-au înmulţit în ultimele luni.

Sâmbătă, Rusia a afirmat că a doborât trei drone ucrainene în apropiere de Moscova şi în regiunea Belgorod, frontalieră cu Ucraina, şi că un civil a fost ucis, iar alţi şase au fost răniţi în bombardamente ucrainene în aceeaşi zi, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699