REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

O nouă stație de încărcare pentru mașini electrice, în Constanța... făcută de privați. Video

O nouă stație de încărcare pentru mașini electrice, în Constanța... făcută de privați. Video

Cristina BĂRBUCEANU 14 ianuarie 2023 | 00:00 1275

Mașinile electrice au devenit deja la modă, astfel că tot mai mulți șoferi le achiziționează. Desigur, pentru acestea este nevoie și de stații de încărcare. În Constanța, la sfârșitul anului 2022, existau 13 stații de încărcare pentru astfel de mașini. Din fericire pentru deținătorii de mașini ecologice, o altă stație urmează să se construiască pe Șoseaua Mangaliei, în acest sens fiind eliberat certificatul de urbanism. Societatea care se ocupă de construcție este SC Columbus Operational SRL, de care a aparținut fostul centru comercial, Billa.

Zona în care va fi montată următoarea stație de alimentare pentru mașinile electrice

Următoarea stație va fi montată pe Șoseaua Mangaliei

În ultimii ani, s-a pus tot mai mult accentul pe protejarea mediului înconjurător. Astfel că, în acest sens, au fost luate mai multe măsuri, printre care amintim și de achiziționarea de mașini electrice sau hibrid, pentru a se reduce poluarea. Desigur, oamenii sunt încurajați să își cumpere astfel de mașini, prin diverse moduri: șoferii primesc subvenții pentru cumpărarea de mașini care să nu polueze, cum este programul Rabla Plus sau au parcarea gratuită. Astfel că, începe să devină un trend să deținem mașină electrică. Ce-i drept, și beneficiile sunt pe măsură. Desigur, și în Constanța, încep să se înmulțească stațiile de încărcare pentru mașinile electrice. La sfârșitul anului 2022, în Constanța existau 13 stații de încărcare pentru astfel de mașini.

Zona în care va fi montată următoarea stație de alimentare pentru mașinile electrice

Dar, și altele urmează a fi construite. O altă astfel de stație va fi așezată pe Șoseaua Mangaliei, la numărul 74. În acest sens, a fost eliberat certificatul de urbanism care prevede: „Instalație automată de alimentare mașini electrice și autovehicule ecologice”. Firma care se va ocupa de montarea stației este SC Columbus Operational SRL, prin Cocoș Simona, iar certificatul are o valabilitate de 24 de luni. Rămâne de văzut când, această nouă stație de alimentare, va fi finalizată.

Zona în care va fi montată următoarea stație de alimentare pentru mașinile electrice

Date despre SC Columbus SRL

Firma SC Columbus SRL a fost înființată în anul 1997. În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.071.919.354 RON și un profit net de  5.706.137 RON. Totodată, societatea figura cu 1701 angajați. Administratori sunt: Julien MunchZientara, Jadwiga Marlena, Horhoianu Sorin Narcis, unicul asociat al firmei fiind Carrefour.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436