REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

O nouă tragedie la Petromidia! Doi angajați au căzut în bazinul cu azot; unul a murit

O nouă tragedie la Petromidia! Doi angajați au căzut în bazinul cu azot; unul a murit

Virgil STOIAN 15 mai 2023 | 00:00 6064

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 mai, la Petromidia. Din primele informații, este vorba despre două persoane căzute într-un bazin, cu azot lichid.

O noua tragedie la Petromidia! Doi angajati au cazut in bazinul cu azot; unul a muritFoto cu caracter ilustrativ

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD C, un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD, ATPVM, 2 mașini de stingere, o descarcerare, 24 de pompieri și un echipaj CBRN.

Update: Cele două victime, un bărbat și o femeie, au fost extrase, sunt inconștiente și primesc îngrijiri la fața locului. Bărbatul este în stop cardiorespirator, se efectuează protocolul de resuscitare.

Update: Femeia a fost resuscitată cu succes și se află în drum spre spital.

Update: Bărbatul a fost declarat decedat.

Ce spun reprezentanții IPJ

”La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-a produs un accident de munca. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi angajați,  respectiv o femeie și un bărbat,  ar fi întrat într-un rezervor de preparare a unui stabilizator și-au pierdut cunoștința. În urma accidentului de muncă,   bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă,  neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă și vătămare corporală din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne ajute Dumnezeu. Toata [lecaciunea familiiilor indoliate. tot respectul pentru mortii vostrii
0
1
O sa fie mortul vinovat...lista se mareste cu morti la rompetrol.pericol mare sporuri si masuri protectie ioc...biciul pe muncitori dar investitii pauza. O sita un gratar o balustrada o palnie un jgheab salvau oamenii... ancheta batista pe tambal ...
9
2
Sunteti tampiti IPJ CONSTANTA? "La o rafinarie din Navodari" de zici ca sunt o sută "doi angajati ar fi căzut" de parca nu erau cazuti in bazin Niste labagii
10
0
Ceva automatizari, robotizari, sau tehnologia dupa vremea lu ceasca?
11
2
De taxare. Sau a fost mutata cea de la Fetesti?
7
6

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166