REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O nouă trecere de pietoni cu scuar va fi amenajată în municipiul Constanța

O nouă trecere de pietoni cu scuar va fi amenajată în municipiul Constanța

Victor ROTARU 19 iulie 2023 | 00:00 2881

Echipele Confort Urban au demarat astăzi lucrările de amenajare a unei treceri de pietoni prevazută cu scuar median pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin”.

O noua trecere de pietoni cu scuar va fi amenajata in municipiul Constanta

Se va construi un scuar median cu ajutorul unor borduri care vor delimita și proteja suprafața pietonală.  În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De geaba faceti scuar peste tot nu respecta nimeni Ii vedem parcati Controlati si amendati
1
1
asa e, semafoare cu buton pentru pietoni trebuie. dar asta e tehnoligie avansata, NASA poate are asa ceva, la Kustenge doar borduri, santuri si garduri. atat stim
2
1
Gasiti si pe cineva cu creier care sa proiecteze si sa execute pasaje supraterane pentru pitoni in punctele fierbinti de pe bulevardele si strazile orasului .Mai reduceti numarul bordurilor si dalelor ca nu veti imbunatati mobilitatea urbana cu ele....Sau Constanta nu poate fi oras civilizat ci doar oras cu creiere spalate ?
9
0
pana nu puneti semafoare pentru pietoni tot ce faceti e fix p**a !
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016