REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
18.8° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost înființată la Constanța, într-o zonă cu trafic rutier intens

O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost înființată la Constanța, într-o zonă cu trafic rutier intens

Mirela PASCAL 4 iunie 2024 | 14:57 2060

 Constanța este într-o continuă dezvoltare, iar identificarea nevoilor comunității și soluționarea problemelor cu care cetățenii se confruntă sunt prioritare pentru administrația locală și Confort Urban. În urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zona complexului rezidențial situat la intrarea în oraș, dinspre Valu lui Traian, administrația publică locală a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze o trecere de pietoni în forma literei „Z”.

O noua trecere de pietoni prevazuta cu scuar a fost infiintata la Constanta, intr-o zona cu trafic rutier intens

Pentru siguranța pietonilor a fost amenajat un scuar median și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri metalice. Trecerea de pietoni este semnalizată cu indicatoare alimentate prin panouri solare iar vopseaua folosită pentru marcajele de pe calea de rulare este bicomponentă și conține microsfere din sticlă care au capacitatea de a reflecta lumina în întuneric și de a asigura un plus de rezistență. Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.
”În acest mod, Primăria Constanța răspunde nevoilor comunității printr-o implicare responsabilă și punând pe primul loc siguranța participanților la trafic. Suntem receptivi la nevoile constănțenilor, așteptăm în continuare sesizările voastre pe adresa de e-mail secretariat@conforturban-ct.ro.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se faca sens unic pe strada Avram Iancu,este un haos acolo
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279