REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

O plajă din județul Constanța, inclusă în topul celor mai frumoase din lume!

O plajă din județul Constanța, inclusă în topul celor mai frumoase din lume!

Replica API 12 iunie 2022 | 00:00 19095

În fiecare sezon estival, mai mult de jumătate dintre români aleg destinații de concediu în Grecia, Italia, Bulgaria sau Turcia, datorită plajelor imaculate ale vecinilor de continent. Plajele au un nisip ca de aur, apa este ca de cristal, iar oamenii sunt primitori. Însă, iată că o plajă din România a fost inclusă în topul mondial. Care este aceasta și unde se află.

Plaja din România inclusă în topul celor mai frumoase din lume

Toți românii care aud de litoral și sezon estival, se gândesc la popularele stațiuni Mamaia, Costinești, Neptun, Eforie ș.a., stațiuni din ce în ce mai puțin plăcute, din cauza aglomerației și poluării plajelor.

Cu toate astea, țara noastră se laudă cu plaje de excepție, pe care orice turist le va adora.

Deși cel mai probabil nu toți știu de existența sau importanța plajei, Corbu este cotată cea mai frumoasă din România, recenzie oferită chiar de topul celor mai frumoase plaje din lume. Corbu este situată la o distanță mică față de Mamaia, Năvodari și Delta Dunării.

Este o plajă nu foarte vizitată de turiști vara, deși oferă un nisip fin, apă limpede, relaxare și liniște.

Turiștii care vor alege să petreacă un timp de calitate la Corbu, se vor bucura de toate cele menționate, dar și de scufundări, Snorkeling sau partide de pescuit sportiv, organizate de localnici.

Faptul că nu există agitație, aglomerație și gălăgie, va atrage în anii următori cât mai mulți turiști, români sau străini.

Alte 3 plaje din topul celor mai frumoase din lume

Insula Boracay

Insula Boracay, din Philippine, este plasată pe primul loc în acest top. Este înconjurată de recifuri de corali, nisip cât ma fin, iar apa transparentă și curată. Turiștii spun că răsăriturile și apusurile sunt minunate.

Plaja Whitehaven

Plaja aflată în Australia se laudă cu un nisip de un alb imaculat și o apă cristalină. Curățenia plajei, liniștea și lipsa agitației plasează locația într-una dintre cele mai superbe ale lumii.

Plaja Navagio

Nu este niciun secret faptul că Grecia dispune de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Milioane de turiști vizitează insulele care îi propulsează într-un paradis, cu apă de o culoare fantastică și peisaje de excepție, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minciun ordinara. Reclama platita. Ziar partinitor si incorect. Nu exista nici snerkeling,nici scufundari, nici pescuit sportiv. Nimic. Nici dusuri, nici toalete nu sunt. Iti faci nevoile unde apuci in vazul celorlalti. Halal articol si halal turism la Corbu.
0
0
De Tailanda,Bahamas etc ce zici? Nu m***. hai la corbu. Hai sictir
0
0
Pai tocmai dasta este frumoasa,pt.ca nu prea este vizitata de turisti,stati sa dea navala bizoni,cocalari si pitipoancele care vor avea nevoie de mancare si cazare"adica hotluri,restaurante si tot tacumul"dupa care gata se va termina cu plaja virgina,salbatica si curata de la Corbu.
1
0
Minciun ordinara. Reclama platita. Ziar partinitor si incorect. Nu exista nici snerkeling,nici scufundari, nici pescuit sportiv. Nimic. Nici dusuri, nici toalete nu sunt. Iti faci nevoile unde apuci in vazul celorlalti. Halal articol si halal turism la Corbu.
0
0
Plaja care o sa fie distrusa de blocurile lui Orban si alti nesatyi dupa bani!
2
0
In afara de faptul ca au inceput sa tranteasca si acolo vile si pensiuni pana aproape de buza marii, mai sunt niste aspecte de luat in seama: poligonul militar unde se fac trageri chiar si de 2-3 ori pe saptamana, ceea ce duce la inchiderea plajei; proximitatea portului Midia si a rafinariei, ceea ce duce la o calitate a apei si a aerului nu foarte bune, dar cine sa le masoare? Nu mai zic de meltenii care sunt in numar din ce in ce mai mare cu rulotele si care au umplut plaja de gunoaie, pe care nu le strange nimeni. Si plaja asta nu mai e demult un secret: plina ochi in varf de sezon.
2
0
stai ca vine nastase jr,mazare si alti pesedei si din banii furati de parinti o betoneaza si o cimenteaza!asa.i place llui ma hi,beton si cimemt,asta.i lucs.pomii lasa frunze,nu "e" bun.
0
0
Pe plaja homalaii zguduie rulotele
0
0
Despre exercitiile de tragere cu armament, din imediata apropiere, nimic...nimic ???!!!
1
1
Voi nu ati vazut decut marea neagra, si aia cum plutesc rahatii, cum fac romanii nevoile in ea, romanu e roman peste tot, unde calca balta seaca, natie de kakanari, asa e si plaja de la cirbu care era o frumusete pana sa napadeasca ai nostrii compatrioti veniti din toata tara
1
0
Cine a inclus plaja de la Corbu alaturi de celelalte, nu a vazut decat marea neagra, este comic! uitati-va pe net, cum arata celelalte si comparati cu corbu!
2
2
Ciorba re-reincalzita, stire de 3 ani. O vor face praf oricum primarii si cipanzeii.
0
0
Cea mai mare prostie Corbu si vadu...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513