REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O porțiune a străzii Soveja, inundată, după furtuna dezastruoasă de sâmbătă

O porțiune a străzii Soveja, inundată, după furtuna dezastruoasă de sâmbătă

A.F. 19 noiembrie 2023 | 11:51 1354

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe o porțiune a străzii Soveja din cauza ploii de sâmbătă, șoferii fiind nevoiți să circule cu viteză redusă.

O portiune a strazii Soveja, inundata, dupa furtuna dezastruoasa de sambata

Furtuna a făcut ravagii la Constanța. Codurile de vreme rea și-au făcut din plin prezența în județul de la malul mării, dar şi în restul Dobrogei, provocând pagube materiale serioase. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenționări de cod portocaliu și cod roșu de viscol și ninsoare, vânt puternic și precipitații însemnate cantitativ.

Codurile de vreme rea și-au făcut din plin prezența în județul de la malul mării, dar şi în restul Dobrogei, provocând pagube materiale serioase. Bilanțul transmis de ISU Dobrogea, la Constanța a fost unul dezastruos, fiind vorba despre copaci căzuți, mașini avariate, stâlpi electrici și acoperișuri distruse. Și la Tulcea au fost probleme, nu mai puțin de 300 de apeluri la 112 semnalând diverse situații de urgență.

O portiune a strazii Soveja, inundata, dupa furtuna dezastruoasa de sambata

Mai mult decât atât, în urma furtunii 46 de localități din județul Constanța au rămas fără apă potabilă și energie electrică. Constanța se află în continuare sub cod galben de vânt puternic, până la ora 18:00.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul orar 10:00 - 18:00, în judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 60...80 km/h. Pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu rafale în general de 85...90 km/h.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă eram în alta tara....ieșeau pe străzi...cam toți oamenii din institutiile abilitate! Dar cum, Hira și Chitac merg brat la brat ...și cum sunt drumurile....și cum merge tot p***t în orașul asta! Mulțumim Chitac...ca ai dat la Hira toată subordinea.....de la terenuri...spatii verzi...parcuri...Avem cel mai frumos oraș cu cele mai p******e angajate de acest individ Hira care își angajează febletile și neamurile! Va mulțumim ce neati îngropat orașul
3
1
Si covidul galben s-a infratit cu ciuma rosie, inclusiv la constanta si au devenit kktul maro care e cam peste tot.
3
0
Dupa ce ca esti analfabet, te mai si contrazici. Exact cum spui, nu a rupt cu ploaia. Au fost furtuni cu ploi mai mari. Dar nu s-a inundat ca acum. Si se scrie ,,caca-m-as".
2
1
Toți prostii își dau cu părerea pe net, înainte discutau pe la colțuri și sufereau, păi la cod roșu de furtună se mai inunda, asta e inevitabil peste tot în lume, chiar și faraonul Mazăre și cu porcușorul Constantinescu nu s-au putut pune contra inundațiilor după furtuni mai mari ca asta, cacam-as pe voi de ciumă rosie
4
6
Se inunda si inainte prin unele locuri. Dar dupa ce si-a bagat caporalul chitac coada in asfaltari si schimbat conducte... Venetia scrie pe noi. Incompetent mai mare ca primarul wc nu am vz! Si mai vrea un mandat! Ce naiba vrea sa mai distruga? Parcul tabacariei se aude ca ar urma, dar altceva ce?
8
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016