REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O primăriță și-a comparat șeful de partid cu Sfântul Ioan Botezătorul

O primăriță și-a comparat șeful de partid cu Sfântul Ioan Botezătorul

A.F. 8 ianuarie 2024 | 20:45 1786

Irina Cojocaru, primărița PNL din Bumbești-Pițic, județul Gorj, a decis să ridice ștacheta felicitărilor politice la un nivel divin, comparându-l pe șeful său pe linie politică în județ, senatorul Ion Iordache, cu nimeni altul decât Sfântul Ioan Botezătorul. Dacă politica avea nevoie de un miracol, iată că l-a primit!

O primarita si-a comparat seful de partid cu Sfantul Ioan BotezatorulIrina Cojocaru, foto: gorjonline.ro

Printr-un mesaj postat pe Facebook, ce pare a fi mai mult un imn de slavă decât o simplă urare, Cojocaru își exprimă admirația față de liderul său, atribuindu-i calități demne de un sfânt. "Nu îmi este foarte ușor să descriu virtuțile care caracterizau aceasta mare personalitate spirituală", spune ea, sugerând subtil că, într-adevăr, comparația cu un sfânt este un exercițiu dificil pentru orice muritor, cu atât mai mult pentru un politician, scrie stiripesurse.ro.

„Domnule Președinte,

Purtați numele celui mai mare sfânt pe care îl cunoaște calendarul nostru creștin. Nu îmi este foarte ușor să descriu virtuțile care caracterizau aceasta mare personalitate spirituală, dar din întreaga mea experiență, consider că parte dintre aceste calități, se regăsesc din plin și in personalitatea domniei voastre. Și mă gândesc în primul rând la corectitudine, voința puternica, perseverenta, înțelepciune, curaj și multă, multa încredere că lucrurile bune își vor afla într-o bună zi mult dorita împlinire. Fiindu-vă alături in acest deziderat, va rog sa primiți din partea mea, cu ocazia acestei zile atât de speciale, urări de multă sănătate, bucurie, liniște și împlinirea tuturor dorințelor celor bune pentru gorjenii noștri. La mulți ani, domnule Președinte!”, e mesajul Irinei Cojocaru, primărița din Bumbești-Pițic, postat pe pagina de Facebook a lui Ion Iordache, cel mai bogat om din Gorj.

Acest mesaj neobișnuit a atras atenția publicului și a stârnit diverse reacții în mediul online, mulți considerându-l exagerat sau neadecvat. Poate că, după acest episod, vom asista la o serie de analogii similare, cu politicieni comparându-se cu diverse alte figuri istorice sau mitologice. Cine știe, poate în viitor vom avea ocazia să citim despre un primar care se compară cu Zeus sau un ministru care se vede în rolul lui Hercules.

Până atunci, ne putem bucura de această bijuterie de comparație și ne putem întreba: dacă Ion Iordache este Sfântul Ioan Botezătorul, oare ce sfânt ar corespunde pentru alți politicieni?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sfidator si imoral , cum a ajuns politicul si partidul sa fie asa cum era pana in 1990, adulat conducatorul iubit si acolitii lui !?????Iar educatia , evolutia si modernismul se rezuma doar la interesul personal din societate si CASCAVALUL din BUZUNAR !!Alte aspecte ale societatii nu m-ai conteaza ???
1
0
Tipic pentru clasa politica din Romania,mai mari partidelor nu promoveaza oameni capabili ci lingai si rezultatele se vad peste tot la unitazile de stat unde sunt conducatori numitzi politic sau primari care sunt aleshi tot pentru ca sunt pe listele unui partid sau altul.
3
0
e cam batrina, dar poate inca sa fete o droaie de limbisti ca ea. tara are nevoie. mai spuneti ca i se dedicau osanale lui ceausescu.
4
0
Nimic nou. Pupincuriști sunt in toate partidele. Pentru un loc cald, platit bine, personajele sunt in stare de orice...
4
0
ha,ha,ha....
0
0
e un obicei sa ai limba lunga si aspra !!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510