REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

O româncă, nora Madonnei? „Nici n-am știut că e fiul ei! Este un tip foarte drăguț“

O româncă, nora Madonnei? „Nici n-am știut că e fiul ei! Este un tip foarte drăguț“

A.F. 28 iunie 2023 | 00:00 1189

Elena Chiriac (21 de ani), multiplă medaliată cu aur la taekwondo, a fost surprinsă recent în compania lui Rocco Ritchie (22 de ani), nimeni altul decât fiul Madonnei și al lui Guy Ritchie.

O romanca, nora Madonnei? „Nici n-am stiut ca e fiul ei! Este un tip foarte dragut“Elena Chiriac

Sportiva din România, stabilită la Londra unde studiază actoria, a confirmat că îl vede ca pe un ”potențial iubit” pe Rocco Ritchie, însă nu visează deocamdată să devină ”nora Madonnei”.

Elena Chiriac: ”Nici nu am știut de la început că e fiul Madonnei”

„Am luat cina împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, dar locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la festival.

O romanca, nora Madonnei? „Nici n-am stiut ca e fiul ei! Este un tip foarte dragut“

Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută. Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potențial iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați.

Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți.

O romanca, nora Madonnei? „Nici n-am stiut ca e fiul ei! Este un tip foarte dragut“

O, Doamne! Nici nu pot să mă gândesc până acolo (n.r.- să fie nora Madonnei), este prea mult pentru mine. De la a ieși o data cu fiul unei celebrități, până la a te vizualiza nora mamei sale, e cale lungă.

Eu și Richie nu am avut astfel de legătură și nici eu nu sunt genul care își dorește relații din astfel de motive. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei. Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”, a spus Elena Chiriac, potrivit Fanatik, citează digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768