REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

O șoferiță a încălcat toate regulile de circulație, în intersecția de la ICIL! Video

O șoferiță a încălcat toate regulile de circulație, în intersecția de la ICIL! Video

Replica API 7 februarie 2022 | 23:43 10755

O șoferiță a ”zburat” cu autoturismul din dotare, marca Audi, peste benzile de deplasare din intersecția 1 Decembrie cu I.C. Brătianu (zona cunoscută ca ICIL), a tăiat fața unui participant la trafic și a întors peste linia dublă continuă. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de bord a șoferului căruia i-a apărut în față autoturismul cu pricina. Unul dintre participanții la trafic a declarat că, datorită șoferilor atenți, în acel moment nu s-a produs un accident.

Deși, un bilanț efectuat de către Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, ne arată că în anul 2021 s-au înregistrat peste 1000 de accidente rutiere pe raza județului Constanța , iată că șoferii constănțeni nu țin cont de riscurile la care se expun.

În ziua de vineri, 4 februarie a.c.,în jurul orei 8 dimineața, a fost surprinsă, pe străzile din Constanța, o șoferiță a unui autoturism ce gonea iresponsabil prin intersecții. Nu numai că nu respecta distanța față de ceilalți participanți la trafic, dar i-a tăiat și fața unui șofer, deplasându-se spre stânga, călcând totodată linia dublă continuă.

Întreaga scenă a fost surprinsă cu ajutorul unei camere de bord, ce aparține șoferului căruia i-a fost tăiată fața în mijlocul străzii.

Unul dintre participanții la trafic, în momentul în care femeia a efectuar manevra ilegală, a declarat, pentru reporterii Replica, faptul că șoferița teribilistă a ”zburat” peste benzile de deplasare și gonit nebunește prin intersecție și a trecut pe linia dublă continuă. Potrivit declarațiilor, datorită celorlalți șoferi atenți la trafic, nu s-a produs un accident.

Am văzut-o cum a zburat practic, peste benzile de deplasare și a gonit nebunește în intersecția 1 Decembrie cu I.C. Brătianu și apoi a făcut la stânga pe dublă linie continuă. Dacă noi ceilalți nu eram atenți, putea oricând să provoace un accident” a declarat L.I. șofer, pentru reporterii Replica de Constanța.

Video:

CITEȘTE ȘI: 81 de morți şi 1000 de accidente rutiere, în 2021, la Constanţa!

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ti bagam multa carne
0
0
Mare kkt de stire...
2
2
MULT MAI MULTA MOOOIE DE LA MOI
1
3
se grabea nebuna, avea oala cu sarmale pe foc
9
2
exagerare marca Replica
7
11
asa, este inregistrare, politia rutiera ce face? iar doarme?
11
1
Stilul de conducere cocalaresc a la Constanta.
19
0
In primul rand gaina a taiat doua benzi sa faca la dreapta fara sa semnalizeze, apoi chipurie a semnalizat dar a taiat linia dubla. Normal gainile fac oua si clocesc, nu se urca in Audi.
23
2
Ce pot sa zica frustratii astia !!! Pun pariu ca va da clasa soferita la condus!
5
25
kamikaze, astia sunt de fac accidente
15
0
Care sunt toate regulile alea incalcate ca eu vad doar una ca a taiat dubla continua
7
13
A zis soferita ca o doare-n mingeac de reguli si de soferi
15
2
Bai ce va pricepeti voi la femei..unde, la baie?
5
13
femeile sunt majoritar mai tupeiste la volan, din pacate este tupeu dublat de nesimtire si incompetenta.
22
3
Daca si asta e stire, atunci e grav tare!
5
12
cind iti cumperi o rabla de audi trebuie sa dovedesti ca esti retard,nesi,needucat si boschet.maimuta data aviatoare cind o s.o vedeti infipta in pom sau tir va invata regulile de circulatie!
22
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303