REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O șoferiță agresivă bătută și încătușată de polițiști. Video

O șoferiță agresivă bătută și încătușată de polițiști. Video

Mariana MURAT 12 februarie 2024 | 13:39 4087

O șoferiță în vârstă de 35 de ani a fost bătută și încătușată în plină stradă, după ce a devenit agresivă pentru că a fost prinsă cu plăcuțe de înmatriculare false. Ea a fost oprită de un filtru de poliție în localitatea Potlogi din județul Dâmbovița.

 O soferita agresiva batuta si incatusata de politisti. Video

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţea  (IPJ) Dâmboviţa.

Se verifică și comportamentul polițiștilor


Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare Totodată IPJ Dâmboviţa anunţă că se fac verificări şi cu privire la comportamentul poliţiştilor care au intervenit. „În ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor şi modul de intervenţie, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa, conform stiripesurse.ro.

Video


.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTA MERITA TOATE SOFERITELE AGRESIVE..si la CERNAVODA,POT FI INTALNITE SOFERITE CARE STAU NUMAI IN MASINI..N-AU CASA...N-AU MASA..N-AU COPII...MASINILE SUNT VIATA LOR...NUMAI SPUN DE COMPORTAMENTUL LOR.. LA SFANTA SCOALA NU PREA S-AU DUS...CA N-AVEA ROST...PERMISUL L-AU PRIMIT PENTRU MERITE DEOSEBITE...IAR...IUBI...I LE-A DARUIT MASINI DE SENZATIE...CERNAVODENI...SA VA FERITI DE...SOFERITE...MARE PERICOL...
5
0
Bataia legiferata ca si in india si pakistan!!
4
0
i-a dat lu c****a de-a julit-o, pardon a jumulit-o ! Sapuunnn !
3
1
pentru imbecilul de Toader si prroasta aia tavalita de politisti!!!
4
1
"conlocuitoare su sustinatori din etnia ei"...daca era in SUA avea si cosciugul acoperit. "toadere" esti dintre conlocuitori si creier zero.
13
1
Merita niste bastoane pe spate. Nu vezi ce limbaj de mahala are? Daca iti pare o normalitate înseamna ca ma-ta si sotia ta sunt doua produse.
22
1
Noi, romanii, avem o mare problema. Nu am inteles ca avem si obligatii, nu numai drepturi.
22
3
Politisti abuzivi, cum ba sa dai intr-o femeie pe jos cu piciorul, cat de las sa fii. Pai ii rupi mainile nenorocitule. Bai astias tampiti, rup mainile la femei?
2
39
Bătută până la leșin și pusă la muncă doar cu paine și apă.pentru toți drogatii și bețivii de la volan.si fără permis până dă în primire.
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510