REPLICA ONLINE CONSTANTA

30° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
30° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

O soferiță beată a confundat sensul giratoriu cu parcarea!

O soferiță beată a confundat sensul giratoriu cu parcarea!

Deria ISLEAM 11 august 2024 | 13:03 1199

La data de 11 august a.c., în jurul orei 01.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Aurel Vlaicu - intersecție cu strada Baba Novac, din municipiul Constanța.

O soferita beata a confundat sensul giratoriu cu parcarea!Poză ilustrativă

Din primele cercetări, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu construcția unui sens giratoriu. Conducătoarea auto, o femeie, de 36 de ani, a suferit vătămări corporale.

Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 28 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Corbu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au depistat un bărbat, de 46 de ani, care ar fi condus un autoturism, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției Năvodari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari.
La fața locului, polițiștii au stabilit că impactul ar fi avut loc între două autoturisme, o persoană fiind rănită.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.
În cazul unuia dintre conducătorii auto, un barbat de 54 de ani, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un tânăr, de 19 ani, care ar fi condus un moped, dinspre localitatea Cuza-Vodă către DJ 224, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul nu este înmatriculat.

În toate cauzele, sunt continuate  cercetările.

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și a traficului și consumului de droguri sau substanțe interzise.
Acțiunea s-a desfășurat în proximitatea gării, dar și în zonele CET și KM 4-5 din municipiul Constanța.

În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 60 de persoane și au fost verificați 5 agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea supendării trei permise de conducere.

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.500 de lei, pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum și nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. 

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.
Astfel, au fost legitimate 35 de persoane și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.800 de lei.

De asemenea, au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeile beau foarte mult. Cât despre tutun, majoritatea fumează. Degeaba se dau cu parfum toate fumatoarele put a gudron.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118