REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

O șoferiță, beată criță, cu copilul în mașină, a avariat alte 3 autoturisme

O șoferiță, beată criță, cu copilul în mașină, a avariat alte 3 autoturisme

Victor ROTARU 22 iulie 2024 | 00:00 620

Peste 1.540 de persoane au murit şi alte circa 3.550 au fost rănite în accidente rutiere produse pe drumurile din țară, în anul 2023, România ocupând primul loc în rândul accidentelor rutiere mortale. În acest sens, o femeie, matolită bine, după o ceartă cu soțul ei, și-a luat copilul și a plecat cu mașina către vărul ei, căutând alinare. Pe drum, aceasta s-a răzgândit, încercând să întoarcă pe o strada îngustă din Constanța, avariind 3 mașini, fără a fi însă nimeni rănit.

O soferita, beata crita, cu copilul in masina, a avariat alte 3 autoturisme

Totul s-a întâmplat pe 22 octombrie 2022, atunci când lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a lovit mai multe autoturisme staționate pe strada Pescarilor din Constanța. Deplasându-se la fața locului, lucrătorii de poliție au identificat autoturismul condus de inculpata Maria G. care anterior a provocat avarii mai multor autoturisme parcate pe strada Pescarilor. După legitimarea conducătoarei auto, a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier Constanța, care a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, marca Drager, rezultând o alcoolemie de 1.02 mg/l în aerul expirat.

Fiind audiată în calitate de suspectă, Maria G. a recunoscut și regretat fapta comisă, arătând faptul că, la data de 22 octombrie 2022, în jurul, orei 15:00 în timp ce se afla la domiciliu, a consumat un pahar de vin roșu, după care în urma unei discuții în contradictoriu cu soțul său a mai consumat alte 3-4 pahare de vin roșu, iar spre seară, în jurul orei 20:00, a continuat să consume băuturi alcoolice, respectiv două beri. Întrucât cearta cu soțul a continuat, a mers în mașină pentru a se liniști ascultând muzică, dar soțul său a urmat-o solicitându-i în repetate rânduri să intre în casă. De supărare, a luat copilul lor de 3 ani, a pornit mașina și a plecat spre vărul ei, pentru a scăpa de insistențele soțului său.

O soferita, beata crita, cu copilul in masina, a avariat alte 3 autoturisme

Când a ajuns pe strada Pescarilor, s-a hotărât să se întoarcă mașina către acasă, și pentru că strada era îngustă și s-a intersectat din sens opus cu un alt autoturism, a acroșat trei mașini ce se aflau parcate pe partea dreaptă a străzii.

Din cauza faptului că luminile celui cu care s-a intersectat au orbit-o cât și datorită faptului că se afla sub influența alcoolului nu a apreciat corespunzător distanța dintre autoturisme și le-a acroșat ușor. După ce a lovit ultima mașină, proprietarul acesteia a ieșit imediat din curte și a solicitat intervenția poliției care s-a deplasat la fața locului.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Maria G. la 1 an și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jucătoare de lichide in top....fără permis pe veci bețivă ordinara
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699