REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

O șoferiță de doar 19 ani, la un pas să fie spulberată de un camion! Video

O șoferiță de doar 19 ani, la un pas să fie spulberată de un camion! Video

Virgil STOIAN 30 septembrie 2024 | 10:50 1330

 O tânără de doar 19 a fost la un pas să-și piardă viața și să provoace o tragedie rutieră. Fața a pierdut controlul volanului, în timp ce conducea cu mare viteză și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, pe contrasens. Conducătoarea auto a fost transportată la spital.

O soferita de doar 19 ani, la un pas sa fie spulberata de un camion! Video

Momentul producerii accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În clipul video se observă cum un autoturism care se deplasează cu mare viteză intră pe contrasens și se izbește frontal de o altă mașină care circula regulamentar.

Mai mult, vehiculul a fost la un pas să ia foc și să fie spulberat, din spate, de un camion În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată care ulterior a fost transportată la spital.

„Accident rutier produs în municipiul Iași, între 2 autoturisme pe bulevardul Socola, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. La locul solicitării acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare o autospecială de prim ajutor calificat și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iaşi.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis ulterior politiștii.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tupeu prostesc, de pitipoance retardate ! Avem si noi cateva prin oras...sigur vor apare si astea la stiri !
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515