REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

O șoferiță le-a spus judecătorilor că mergea pe drum interzis pentru că este... operată!

O șoferiță le-a spus judecătorilor că mergea pe drum interzis pentru că este... operată!

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 4678

O șoferiță a fost sancționată contravențional întrucât a pătruns cu autovehiculul pe un sector de drum ce are accesul interzis, fiind vorba de Aleea Lebedei din zona plajei Modern. Aceasta a decis să conteste amenda în valoare de 290 de lei, motivând că a suferit intervenții chirurgicale și că trebuie să bea apă și ceaiuri, iar ea se ducea... la un izvor amplasat pe plajă.

În motivarea plângerii, petenta a învederat că a fost amendată cu două puncte de amendă în valoare de 145 lei, amenda totală fiind de 290 lei pentru faptul că se afla pe un sector de drum pe care în mod normal maşinile nu au voie să intre, însă în realitate foarte mulţi şoferi circulă pe acel drum întrucât drumul duce la un izvor de apă, de unde se întorcea şi ea în momentul în care a fost oprită de agentul de poliţie locală. Petenta a mai arătat că, în urma unei intervenţii chirurgicale suferite la rinichi şi la inimă, medicii i-au recomandat să bea multă apă şi ceaiuri, acesta fiind motivul pentru care a primit amendă. Totodată, a mai precizat în plângere că marca maşinii este Ford şi nu Opel cum este menţionat în procesul-verbal, situaţie în care solicită admiterea plângerii şi anularea procesului verbal de contravenţie.

În concret, se arată de intimat că la data de 03.03.2022 ora 18,25 agentul constatator din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa – Direcţia Generală Poliţia Locală, în timpul desfăşurării activităţilor specifice de serviciu a constatat că petenta circula cu autoturismul marca Opel pe aleea Lebedei, zona Plaja Modern din Constanţa, pe un sector de drum la începutul căruia este instalat indicatorul rutier „Accesul interzis”.

Însă, ea a chemat în judecată Primăria Constanța, care a depus întâmpinare, prin care a invocat excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a Primăriei Municipiului Constanţa, având în vedere faptul că aceasta este o simplă structură funcţională fără capacitate de folosinţă iar pe fondul cauzei a cerut respingerea acţiunii ca neîntemeiată, cu consecinţa menţinerii procesului verbal de constatare a contravenţiei. Ceea ce s-a și întâmplat.

”Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a Primăriei Municipiului Constanţa, cu sediul în Constanţa, Bd.Tomis nr.51, invocată prin întâmpinare. Respinge cererea de chemare în judecată introdusă de către reclamantă, domiciliată în Constanţa,ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsite de capacitate procesuală de folosinţă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 07.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit minutei judecătorești.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sunt glumeti dastia si aici unde traiesc eu numai ca judecatorul ar fi intrebato pe soferita;"doamna dumneavoastra avetzi impresia ca eu sunt prost?",adica hai gaseste alta scuza ca asta nu tzine,iar daca femeia insista judecatorul cerea sa i se faca un control neurologic.
1
1
izvorul ala se alimenteaza din canalizarea sparta . trebuia lasata sa bea 2 litri pe zi .he he
1
0
Onur hasan vinde drogurii la dacia in spate are magazin de vise si vinde cu filip de la dicot
0
0
Pai sa lase masina in parcare si sa mearga pe jos ca face si piciorul frumos. Vreajeala deasta obosita nu merge.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513