REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
19.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

O șoferiță, posibil drogată, prinsă de polițiștii constănțeni

O șoferiță, posibil drogată, prinsă de polițiștii constănțeni

Victor ROTARU 13 iunie 2024 | 11:18 1454

Polițiștii au identificat o șoferiță, de 25 de ani, pe DN3, în municipiul Constanța, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indici cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

O soferita, posibil drogata, prinsa de politistii constanteni

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 3, în municipiul Constanța. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în orașul Eforie, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Activități preventive

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune de prevenire a delincvenței juvenile, a bullying-ului și a consumului de alcool și substanțe interzise, în școlile aflate în raza de competență. De asemenea, întâlnirile cu elevii au avut ca temă educația rutieră.

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au acționat pentru prevenirea victimizării minorilor și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor de la Grădinița nr. 10, Liceul Teoretic Decebal și Școala Gimnazială Bogdan Petriceicu Hașdeu din municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de delincvența juvenila, bullying și consumul de alcool și substanțe interzise trebuie sa se ocupe un psiholog specializat in astea si psihologia copilului si adolescentului nu politia care nu are nici o competenta si are alte sarcini legale dar ar costa prea scump asa ca se face ceva ieftin la repezeala fara nici un efect fac economie pe spinarea putinilor copii pe care ii mai avem
3
2
Cumpara de la cel mai mare dealer din Cta.Ionescu Florin zis Foame...Politia doarme
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279