REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.5° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
29.5° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

O șoferiță sub influența drogurilor a accidentat mortal un copil de 3 ani

O șoferiță sub influența drogurilor a accidentat mortal un copil de 3 ani

Ana Maria LIPAN 28 august 2023 | 12:38 880

Un copil de 3 ani din Brăila şi-a pierdut viaţa, sâmbătă seară, după ce a fost accidentat de un autoturism condus de o femeie care se afla sub influenţa unei substanţe psihoactive, scrie digi24.ro.

O soferita sub influenta drogurilor a accidentat mortal un copil de 3 ani

Potrivit IPJ Brăila,, sâmbătă, în jurul orei 19:50, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriţei către strada Avram Iancu, ar fi surprins şi accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD în încercarea de a acorda îngrijiri medicale victimei, însă copilul a decedat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero iar în urma testării cu aparatul drugtest s-a stabilit că aceasta consumase o substanţă psihoactivă, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acuma pe bune,in afara de politia rutiera,mai depisteaza cineva consumatori de droguri? De traficanti nu mai spun,astia se caca pe ei de ras si o duc ca belferii. Scuipa coji de seminte in capul tuturor.
1
0
Situatia drogurilor este total scapata de sub control iar vinovati de asta sunt toate guvernele, parlamentele si presedintii din ultimul deceniu cel putin daca nu mai mult; ca o adevarata culme a iresponsabilitatii nici acum in ceasul al 15 lea guvernul parlamentul si presedintele nu considera ca asta este o problema care necesita masuri dure si eficiente in primul rand legislative apoi aplicate legile iar tinta principla ar trebui sa fie marile retele si marii traficanti si nu micii consumatori si micii traficanti din care e clar ca vor fi din ce in ce mai multi; e totusi adevarat ca toate astea costa foarte scump iar tara este saraca
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510