REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

O știre falsă despre moartea cântăreței Celinei Dion a creat o undă de șoc printre fanii artistei

O știre falsă despre moartea cântăreței Celinei Dion a creat o undă de șoc printre fanii artistei

A.F. 2 mai 2023 | 00:00 490

Recent, milioane de oameni au primit prin intermediul rețelei de socializare Facebook o știre falsă despre moartea cântăreței Celine Dion. Această farsă a fost distribuită în două variante: în prima, se pretindea că artista a murit în urma unui accident de avion, în timp ce în a doua variantă se afirma că Celine Dion s-a stins în urma unui accident de mașină, scrie American Live.

O stire falsa despre moartea cantaretei Celinei Dion a creat o unda de soc printre fanii artisteiCeline Dion

Postările false pretind a fi de la surse media importante cum ar fi Fox News sau CNN.

'Celine Dion moartă într-un accident de avion privat', Global susține că Celine a murit astăzi la 'Denver Peak-Regional Airport'", se arată în extrasul "CNN", potrivit contactmusic.com.

Pe de altă parte, în postarea falsă de la Fox News se putea citi: "Anchetatorii au declarat reporterilor că Celine Dion a pierdut controlul în timp ce conducea mașina unui prieten pe Interstate 80 și a rostogolit vehiculul de mai multe ori, moartea survenind instant. Se crede că vehiculul se deplasa cu aproximativ 95 de mile pe oră într-o zonă de 55 de mile pe oră în momentul accidentului".

Cum stau lucrurile de fapt

Celine Dion nu este moartă. Dar cum a evoluat povestea morții ei pe internet? Zvonurile despre moartea cântăreței Celine Dion au pornit atunci când aceasta a vorbit deschis despre boala sa de care suferă de ceva timp. Între timp, această veste a adăugat combustibil la zvonurile privind moartea ei și a devenit virală pe internet.

Recent, sora artistei, Claudette Dion, a oferit informații despre modul în care Celine Dion face față bolii sale. Claudette a declarat, în timp ce acorda un interviu pentru Le Journal De Montreal, că Celine Dion urmează un tratament și face față cu bine bolii din Denver. Ea a adăugat: "Sunt încrezătoare că viața îi va da înapoi ceea ce i-a luat, deoarece este o femeie extrem de inteligentă, foarte generoasă și talentată, și de asemenea îndrăgostită de viață".

Claudette Dion, a încercat să trimită vibrații pozitive spunând că sora ei va reveni pe scenă în curând. Ea a mai spus că, în loc să plângă pentru soarta surorii sale, Celine, a încercat mereu să o încurajeze în speranța că aceasta se va întoarce pe scenă. Ea crede în puterea iubirii.

Cântăreața canadiană Celine Dion are în prezent 54 de ani și suferă de o afecțiune neurologică rară, cunoscută sub numele de "Sindromul Persoanei Rigide", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303