REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O tânără acuză un șofer de microbuz de hărțuire sexuală

O tânără acuză un șofer de microbuz de hărțuire sexuală

Virgil STOIAN 20 decembrie 2023 | 00:00 4831

Diana Elena, o tânără din Murfatlar, reclamă faptul că un șofer de microbuz, de pe ruta Murflatar-Constanța, o hărțuiește. Cu toate că bărbatul are soție și copil, potrivit spuselor tinerei, acesta și-a făcut un obicei din a hărțui fetele și femeile, atingându-le într-un mod sexual și încercând să le agațe. Tânăra dorește ca toate persoanele care au fost hărțuite de bărbat să depună plângere, pentru a fi oprit, urmând să depună chiar ea plângere la poliție, în zilele următoare.

O tanara acuza un sofer de microbuz de hartuire sexualaPetre Feraru, bărbatul acuzat de hărțuire

Hărțuiala pe care tânăra o reclamă se pare că durează de ceva timp, aceasta evitând chiar să mai meargă cu microbuzul pe care bărbatul îl conduce: „Vin către dumneavoastră cu o problemă ce se tot repetă. Unul dintre șoferii de pe microbuzele de pe ruta Murfatlar-Constanța (MCS) are un comportament total neadecvat nu doar pentru locul său de muncă ci și în societate în general. În această dimineață (19.12. n.r. ) așteptam să urc în microbuz, însă șoferul, Petre Feraru, din satul Lanurile, încerca să mă convingă să fumez cu el o țigară. În cele din urmă, acesta a coborât, stând în pragul ușii. Domnul a vrut să mă «scuture», intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni. L-am apucat de mână și l-am împins, iar apoi am urcat în microbuz. În urmă cu câteva luni bune, acest șofer a profitat de faptul că eram singură în microbuz și a început să mă «mângâie» pe picioare și să îmi facă avansuri. I-am spus că nu îmi doresc așa ceva, dar domnul nu m-a lăsat să cobor până nu i-am dat numărul de telefon și s-a asigurat că este al meu, apelându-mă. Știu că nu sunt singura fată căruia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani. Vi se pare normal comportamentul domnului cu o elevă de 17, respectiv 18 ani? Mie nu! Iar situația nu va rămâne așa! Este inadmisibil ca un bărbat în toată firea să se comporte astfel cu niște fete. Mai mult, domnul nici nu mi-a dat bon pentru suma plătită pentru drumul Murfatlar-Constanța. Încurajez toate persoanele ce au fost hărțuite de acest domn să depună sesizare, nu putem accepta așa ceva!“, a transmis tânăra.

O tanara acuza un sofer de microbuz de hartuire sexualaMicrobuzul condus de Petre Feraru

Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, reprezentantul firmei de transport a fost destul de evaziv: „Am auzit ceva, dar să lăsăm organele de control competente să își facă datoria. Nu am nici un punct  de vedere, asta stabilește organul de control cine are dreptate. Eu am vorbit cu șoferul, a dat o notă explicativă, există organele statului competente și de control care trebuie să își facă treaba”, a declarat reprezentantul firmei de transport, pentru Replica de Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Danut xyzx inel 1.lucreaza la sectia 2 .
3
0
Cum il cheama pe asta cu camera si unde sta ?
2
3
Vrea si el sa se faca peste. Bai tembelule au trecut vremurile alea, era mai foamete pe atunci, acum sunt bani si nu mai merge pesteala.
5
2
Ce vorbiti de lucruri sfinte .Politia nu mai este, doar numele.Nu iti asigura paza ,siguranta doar te spioneaza zilnic.Un individ lucreaza la o sectie de politie si-a montat pe exterior la et 1 la bucatarie camera de luat vederi si spioneaza tot.Cine ii da dreptul sa filmeze vecinii de la blocurile din jur la nici 10 m distanta de blocuri vecin? Spioneaza zilnic toti vecinii de la blocurile din jur in casa in bal. Mergi pe alee si zilnic dai cu ochii de camera lui care te filmeaza .Pusa pentru intimidare sa nu mai mergi pe acolo.El spune ca este pentru masina din parcare.Iti pui camere pe masina, in masina,Nu ma filmezi zilnic pe mine.Iti pui camera ca toti cetatenii in masina si nu incalci legile si nu abuzezi de functia pe care o ai pentru ca lucrezi politie.Faci politia de ras. Ne punem si noi camere? Face pe prostul ca nu stie de protectia datelor personale? Sefii lui stiu ce face el?Ai nevoie de ajutor suni la politie si iti spun ca este numar de urgenta.Atunci 112 ce este?
7
4
de om intelijent are. Ce-ar fi sa-l ia nitel la Poarta Alba, sa-l sature de xes.
12
2
La sapun cu garoiu!
13
2
politia nu face nimic in cazuri din astea indiferent daca ea are sau nu dovezi si martori de firma nici nu are rost sa vorbim si tot ce poate face ea e sa-l evite pe tip si sa-l expuna public in presa
11
2
Dupa fata iti dai seama cat poate j e g u l asta. Cei care i iau apararea probabil ca n au fete dar au mame care ar putea fi hartuite de neica nimeni ca asta! Un o b e z care a areusit sa si faca de k k t familia, pe nevasta sa si copiii. Traiti cu impresia ca firma la care lucreaza este corecta si va lua ceva masuri? In niciun caz! Daca nu i faci de k k t in presa nu se potolesc garoii astia!
26
3
Un bulangiu care se crede mare gigolo.... și vad ca toți bulagii de pe ruta murfatlar ii iau apărarea ca și ei fac aceleași chesti
25
2
Da ma fat frumos asta e o adevarata partida, privire tampa, meserie de viitor, incadrat cu mijim pe economie. Fi v ar ghertoiul sa va fie, auzi la el sofer :))))
24
2
Lasati omul in pace ca are familie nu va luati dupa vagaboande...
6
36
Au ajuns soferii sa fie considerati miezul din pixda. Pentru cei care ii iau apararea covrigarului, daca fetei, sotiei voastre i se intampla ca un nespalat sa o hartuiasca, tot asa comentati?
42
4
Cum dracu o C.IOARA , stie sa conduca un autobus , cita scoala are c.ioroiul asta manelist !Pute a t.igan de la distanta
35
4
Sunt curioasa care a fost scopul acestui articol? Sa se rezolve problema fetei sau sa il dengreze pe acel om? Fata daca vroia sa rezolve problema apela la propietarul firmei de transport si Politie...dar na.
38
40
Ii sugerez domnului Feraru sa apeleze la serviciile noastre si ne ocupam noi de restul. Cat despre doamna reclamanta si acest articol sa fie convinsi ca o sa plateasca pagube morale considerabile, aveti incredere domnule Petre, aceasta mizerie denigratoare nu v-a ramane nepedepsita.
41
47
Sper sa fie inteligent soferul si sa va dea in judecata pentru mizeria asta de articol, cat despre corva reclamanta...si ea da-ta in judecata separat.
26
44
El, sătul de laba ca vaca de știuleți, cu un lic de munca cald, sa gândit ca e mai bine sa se dea puțin zmeu. Mars la volan mai slugoi batran
34
18
Petre Feraru sau Pulica Franaru?
32
15
Cred ca nu s a inteles la pret si la mine se dau bagaboantele dar vor si bani ....
14
40
propun sa fie montat camera audio video pe microbuze !
40
9
Hai ca nu cred ca e chiar așa Ele o caută și după ii șantajează pe bărbați Niște p******e
29
43

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016