REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

O tânără adoptată, în Madrid, își caută mama biologică

O tânără adoptată, în Madrid, își caută mama biologică

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 2791

Tot mai mulți tineri dați spre adopție apelează la comunitatea din mediul online, în încercarea de a-și găsi părinții biologici sau alte rude. Este și cazul unei tinere de 33 de ani, care a fost abandonată imediat după naștere.La doar 4 luni aceasta a fost adoptată de o familie care i-a oferit totul, iar în prezent își dorește să își cunoscă mama biologică. Numele fetei este Balaban Mădălina, are 33 de ani și este născută la data de 4 februarie 1989.

O tânără născută în Constanța își caută familia! Asta după ce a fost adoptată de la o vârstă fragedă.La doar câteva luni de la naștere, aceasta a fost înfiată de o familie unde a stat până în prezent când părinții adoptivi au decedat. Acum, după atâția ani, tânăra dorește să își cunoască familia având nenumărate întrebări pe care vrea să le adeseze. ,,Sunt în căutarea mamei mele biologice despre care știu că la nașterea mea se numea Balaban Ileana și cā acum ar avea în jur de 50 de ani si mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16-17 ani.”, a transmis tânăra.

,,La numai 4 luni am fost adoptată în Constanța, din păcate, la numai 8 ani destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi.

Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești și că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil că mama mea să fie tot din Constanța, așa simt eu, dar tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, poate cā mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc.

Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc, iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea.

Indiferent de vârstă și împrejurāri, astept cu nerābdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reusesti sā o gåsesti pe mama care ți-a dat viață.”, a continuat tânără.

În urma investigațiilor, tânăra a descoperit că mama biologică se numește Ștefan Ileana, locuiește în Cobadin și că lucrează în Italia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo fata.dar mata era o drogata bagaboanda,te.a fatat si a fugit!
0
0
de o telenovela! Aveti deja subiectul!
0
0
Povestea ei e impresionanta si cu siguranta una dintre alte cateva mii de astfel de destine.Felicitari pentru articol si nu bagati in seama frustratii si malitiosii.
1
0
emotionant articol, empatic si lacrimogen!
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513