REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
26.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal după ce a intrat cu mașina pe o alee greșită

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal după ce a intrat cu mașina pe o alee greșită

Valentina CAMARA 18 aprilie 2023 | 12:00 2030

O tânără care se afla într-o mașină care a intrat din greșeală pe aleea unei proprietăți private a fost împușcată mortal de proprietar. Bărbatul a fost acuzat de crimă, scrie BBC.

O tanara de 20 de ani a fost impuscata mortal dupa ce a intrat cu masina pe o alee gresita

Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, era într-o mașină alături de alte trei persoane, în orașul Hebron, a transmis poliția.

Ei au intrat din greșeală pe aleea lui Kevin Monahan. În timp ce șoferul pleca, Monahan, în vârstă de 65 de ani, a început să tragă asupra mașinii, iar Kaylin Gillis a fost ucisă.

„Tinerii căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să tragăă”, a declarat șeriful din Washington, Jeffrey Murphy, într-o conferință de presă.

Zona unde s-a petrecut petrecut tragedia este una rurală, iar aleile sunt slab iluminate noaptea. Polițiștii au subliniat că înainte ca Monahan să înceapă să tragă, nu ieșise nimeni din mașină și nici nu încercase cineva să intre în casa lui.

„În mod clar, nu exista nicio amenințare din partea nimănui din mașină. Nu exista niciun motiv ca Monahan să se simtă amenințat”, a spus șeriful Murphy.  

Tinerii au plecat cu mașina și au încercat să caute ajutor într-un oraș din apropiere, dar medicii au constatat că Gillis era moartă.

Monahan nu a cooperat cu anchetatorii și a refuzat să iasă din casă ca să dea declarații, au mai transmis polițiștii.

Tragedia s-a produs în contextul în care în SUA au avut loc proteste după ce un bărbat a împușcat un adolescent, Ralph Yarl, care a sunat din greșeală la ușa lui. Incidentul a avut loc în Kansas City, Missouri, potrivit CNN. Incidentul a avut loc în 13 aprilie. Părinții lui Ralph îl trimiseseră să îi ia pe frații lui de la o adresă, dar acesta a încurcat străzile și a sunat la altă ușă. Proprietarul casei l-a împușcat de două ori, potrivit digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi de la noi, mai ales din clasa politica, spun ca sua sunt un model de democratie si economie de piata libera dar din foarte multe exemple este clar ca sunt un model negativ din categoria “nu faceti ca ei”; in cazul asta nu dati arme si drepturi aberante nebunilor
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436