REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O tânără din Medgidia s-a urcat beată și fără permis la volanul unui mașini furate și a făcut accident

O tânără din Medgidia s-a urcat beată și fără permis la volanul unui mașini furate și a făcut accident

Ana Maria LIPAN 14 octombrie 2023 | 13:11 2424

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01.25, polițiști din cadrul Poliției Muncipiului Medgidia – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ciocârliei, s-a produs un accident de circulație.

O tanara din Medgidia s-a urcat beata si fara permis la volanul unui masini furate si a facut accident

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, de 18 ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit un gard de pe strada Ciocârliei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la fața locului a fost identificat și un bărbat, de 18 ani. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi fost pasager în autoturismul implicat în tamponare iar, ulterior, ar fi urcat la volan și ar fi deplasat vehiculul de la locul producerii accidentului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării cercetărilor a reieșit că autoturismul în cauză aparține uneia dintre rudele bărbatului, iar cei doi l-ar fi luat fără a-l înștiința pe acesta. Femeia a fost condusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnu Coco vă rugăm frumos sa ne sugeți p**a vedeți vă de treabă și nu va mai pierdeți timpul pe platforme online
1
3
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! VILAU+Eu ca sa nu ma plictisesc o mai ating pe Veronica in sediul politiei locale de la Cernavoda,ea mai umbla cu Comandasu cand este Olga la produs in Regatul Unit!Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!
3
0
Zdreanta sa nu zic cn domnu coco fata este venita de cateva zile din Spania practic a crescut acolo nevazand atatea ani rudele au facut si ei o petrecere si fara constiinta a vrut sa conduca nui caut scz normal ca ce a facut nu a facut bine ca putea sa moara ea sau sa omoare pe alcineva incercati limbaju sa il controlati ca fata aia cum o faci tu are parinti si e femeie ca si mamá ta va doresc o zi buna
0
2
pentru tovarasul ALECS..esti un..k***t..in ploaie...de tine va avea nevoie generatia de tineri..din doar 7 cuvinte scrise aici ai reusit sa totalizezi ,exact 7 gresli de gramatica..brovo la voi...tanara generatie fara cultura..
6
0
Altă zdreanță beată și drogată la volan.
4
0
Sună un vecin la politia locala medgidia ca niște drogați făceau scandal muzica răspunde una neagu și zice sa vedem dacă reușim ceva ca deranjarea ordinii publice începe de la orele 22
5
0
Era drogata și beata dar nu se mai zice ca politia medgidia nu mai răspunde la solicitări
5
0
lolosaurian
3
0
Le a tras o la politai ca cica ea a condus si fraierul a scapat de dosar ca mai avea antecedente si era de rau
6
0
Pericol pe șosele îți fac o gutuie de nu mai îți revii mult timp
5
1
Datu cu executare la scarba, cel putin 10 ani. Putea sa omoare pe cineva
11
3
ERA BEATA CA ALTFEL NU AVEA CURAJ SA MEARGA CU O MASINA FARA PERMIS SI FURATA DIN CURTEA UNEI RUDE,O SA VREA SA DEA UN EXAMEN LA STAT SI S-A BLOVAT DIN CAUZA UNUI DOSAR PENAL, AMENZI PENALE,PACAT, O VITEJIE LA BAUTURA
9
3
Tot timpu scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510