REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

O tânără mamă de 18 s-a sinucis. A fost violată timp de patru ani de tatăl vitreg și au un copil împreună

O tânără mamă de 18 s-a sinucis. A fost violată timp de patru ani de tatăl vitreg și au un copil împreună

Mariana MURAT 22 august 2024 | 12:37 2234

Deși inițial tatăl ei vitreg, cel care a abuzat-o sexual timp de 4 ani, le-a spus polițiștilor că în spatele gestului fiicei sale ar fi fost o ceartă cu un băiat, se pare că individul a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o pistă falsă.

O tanara mama de 18 s-a sinucis. A fost violata timp de patru ani de tatal vitreg si au un copil impreuna  Fata de 18 ani care și-a pus capăt zilelor 


La audieri, individul a recunoscut că a întreținut relații intime cu fata încă de pe vremea când ea avea 14 ani. În plus, imediat după moartea fiicei sale, tatăl i-ar fi ascuns telefonul, tocmai pentru a încerca să acopere urmele abuzului.

Mai apoi, în timp ce era interogat, anchetatorii și-au dat seama că bărbatul a mințit în repetate rânduri atunci când a vorbit despre relația cu fiica lui. Povestea de groază nu se încheie aici. Se pare că și mama fetei știa de relația soțului cu fiica sa și spune că el ar avea un copil împreună cu ea. Copilul are în prezent un an și 3 luni.

Femeia suspectează că tânăra nu și-a luat singură viața și că ar fi fost ucisă din gelozie. Încadrarea faptei ar putea fi schimbată din ucidere din culpă, procedura standard în astfel de cazuri, în determinarea sau înlesnirea sinuciderii, faptă ce se pedepsește cu închisoarea, de la doi la șapte ani, conform stiripesurse.ro.

Reamintim faptul că un bărbat din comuna Vâlcăneşti, județul Prahova, a fost reţinut de poliţişti după sinuciderea unei adolescente de 18 ani, fiica lui vitregă, de care ar fi abuzat sexual. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, pe 20 august, după miezul nopţii, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vâlcăneşti despre faptul că fiica sa s-ar fi sinucis.

"În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind o tânără de 18 ani, găsită spânzurată în locuinţă. La examinarea vizuală a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, trupul acesteia fiind ridicat în vederea efectuării necropsiei", se arată în comunicat.

Timp de 4 ani individul a abuzat-o pe fată

Poliţiştii au deschis iniţial un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul.

"Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a rezultat faptul că tatăl vitreg al tinerei, în perioada 2020- 2024, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 37 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive", precizează IPJ Prahova.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu a furat o gaina sau ceva de mancare ca atunci lua cel putin 10 ani! Asa, cu un viol, o crima, se duce la sanatoriu. Halal justitie...
6
0
normal la noi mai putin sinuciderea ptr ca statul mafiot psdnl protejeaza violatorii si proxenetii de peste 30 de ani atat prin legislatie cat si prin musamalizarea a 99% din cazuri din fasa de catre politie si procurori iar in rarele cazuri in care ajung in instanta ii protejeaza si judecatorii de parca ar fi mama lor
5
0
Maimuțe, nu oameni.
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365