REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O tulceancă, mamă a patru copii, ucisă în Irlanda

O tulceancă, mamă a patru copii, ucisă în Irlanda

Victor ROTARU 8 aprilie 2023 | 14:30 7669

O româncă de 27 de ani a fost ucisă în Irlanda. Tânăra, originară din Tulcea, a fost înjunghiată de un individ de 26 de ani. Suspectul a fost reținut la câteva zile distanță de la incident. El se afla în Irlanda de Nord.

O tulceanca, mama a patru copii, ucisa in Irlanda

Potrivit presei irlandeze, crima a avut loc marți, 4 aprilie, după prânz. Cadavrul româncei a fost descoperit în interiorul unui bloc de apartamente de pe Dock Road, o stradă din Limerick City, în jurul orei 13.30.

Poliția a anunțat că femeia a murit într-un „atac mortal”, dar nu a dezvăluit detalii despre rănile ei. S-a aflat ulterior că tânăra a fost înjunghiată. Oamenii legii analizează camerele de supraveghere din zonă pentru a aflat mai multe informații din ziua crimei.

În vârstă de 27 de ani, tânăra este de origine din Tulcea. Rudele tinerei spun că ea a ajuns în Irlanda cu actualul partener în urmă cu trei săptămâni. Aceasta avea patru copii dintr-o căsnicie anterioară, rămași în grija familiei.

Până în prezent, nu se știe cu cine era femeia în apartament în momentul în care a fost atacată și înjunghiată. Există informația că o cameră de supraveghere montată pe holul clădirii ar fi surprins un bărbat care a intrat în locuința ei.
Trupul româncei, găsit de prietenele ei. Suspectul, surprins spălându-se pe mâini de sânge

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit de prietenele ei. „Ucigașul a înjunghiat-o, după aceea s-a dus chiar lângă bloc, după ce a omorât fata s-a spălat pe mâini. Este bandajat la mână. Am văzut-o de două ori pe scări când am coborât la cumpărături”, a declarat o prietenă a tinerei.

Mama victimei spune că a fost sunată de iubitul tinerei care i-a fi spus că fata ei a murit și că trebuie să vină în Irlanda pentru a întocmi actele. Interesant este faptul că tânără nu i-a spus mamei sale că este în Irlanda. „Eu știam că stă la soacră-sa, în Germania. Am vorbit cu ea câteva vorbe, dar nu mi-a zis că este în Irlanda”, a transmis femeia.

Conform presei irlandeze, un bărbat a fost arestat în Irlanda de Nord în cazul româncei ucise în Limerick. Bărbatul, un individ de 26 de ani, se află în prezent în custodia Poliției din Irlanda de Nord. El urmează a fi interogat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era pe treaba !!!
2
1
Vă bucurați așa de femeia asta și o jigniți așa de urat la ce vorbiți daca nu știți de ia mâncat buba neagrea de libidinoși că voi nu băgați limba in p...a penale ce sunteți huu așa să muriți voi
3
1
Ce răi sunteți manacavar canceru femeie e Morta și vb de ia că voi nu duceți femeile și care e ploblema voastră cea făcut ia voi sunteți niște zdrențe penale care vb și atât
2
3
A dracu kurva.In lok sa stea in r*mânia să sugă p**a la sclavii da romanache a vrut carici da capitalist.Mars la coteț koarda.kasa e r*mâncele toate e la fel suge iute p**a chiar și la cățel.
7
5
Am văzut știrea la TV. Mama ei credea ca e în Germania!?! Fratele ei, la întrebarea cu ce se ocupa duduia în Irlanda, răspunde precum ca să-l întrebam pe barba-su !?! După pozele de pe net , botoxata și rujata, băgai mâna în priză ca e femeie de moravuri ușoare. Și atunci, mă întreb, pentru ce a ajuns vagaboanta asta pe prima pagina a ziarelor si pe breaking news?
17
8
o padukioasa mai putin lafel sa krape prostituateele care se fot pe bani moestlor jegoase
9
4
Romancele cind ajung in strainatate isi lasa barbatii si se inhaita cu drogatii si alcolistii.DIN PRIMA ZI ISI FAC PLANURILE,CUM SA TE LASE.Nici nu conteaza virsta.Fosta mea sotie de 63 d3 ani (nici nu stiu daca a fost "a mea" vreodata) asa a facut.S-a transformat in jucarie cu 3 gauri (gauroaice).Acum o fac possta toti drogatii pe unde o prind.De ce? Pai asa-i traditia,asa le place romancelor.
15
5
Ce-a cautat a gasit
4
1
Bolnavi "psihici" ba analfabetule ? Se prostitua de zdreanta. Pt oamenii normali exista joburi. Chiar si pt aia cu scoala putina se gasesc. Esti sarac ca nu ti-a placut scoala si nu iti place munca. Presupun ca si ma-ta se prostitueaza de esti asa deranjat.
19
2
Sunteți f mulți bolnavi pshici pe aici ! Cum sa te bucure moartea unei femei care se prostituează ? Se prostituează de foame. Din saracie ! Iar voi sunteți niște ofticați care mergeți cu ratc.ul. sclavilor
12
22
Fata care a fost omorata acum 2 zile in irlanda se prostitua in apartament ca in germania la fel dumnezeu so ierte era tanara
8
5
Isi merita soarta a vrut bani muuulti a primit ce merita. Orice fata daca muncesti la Mega ai 3000 ron si iti ajunge pt un trai decent... Vrei figuri ca sa iti tii Handralaul Peste in Puf foarte bine. Nu trebuie varsate lacrimi pentru prostituate. Biserica da voie la prostitutie? De copii are statul grija oricum nu avea ea grija. O mama adevarata isi lasa copii si pleaca cu Amantul ?!?
17
6
ASA PATESC PARASUTELE ASTEA CARE SUNT RACOLATE DE PESTI.LE PROSTESC ,LE DUC LA PRODUS,TERMINAND EXACT CA SI ASTA.MERGETI LA SCOALA SI INVATATI CA SA NU MAI FITI PROSTITE DE TIGHANI JEGOSI.
24
3
Astea care pleaca la produs le si place o ac din pasiune… O sa tot auzim de ele ce patesc de la pesti daca nu dau tot bani
16
3
Ce e drept dupa fata, pare ca are un doctorat in fizica pariculelor si teria campului Higs. Invartindu-se numai prin cercuri academice, fizicieni, etc, nu inteleg cum i-ar fi putut face cineva rau..
26
2
Mai toate romancele care "muncesc" in strainatate, sunt niste tarfe ordinare.
23
5
Totusi esti mama de 4 copii.Nu te gandesti un pic unde pleci si cu cine ?pacat de tineretea ei si mai mare pacat de copilasi .
18
8
Da se stie ca era prostituata , traia cu un t***n... a pacalito pe masa ca e in germania... ca sa nu afle .. in meseria aia dao de toti drogati se fac bani usor dar este si risc.. asta e dzeu sa o ierte!
23
0
Riscurile meseriei de prostituata !
30
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016