REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

O turistă din Argentina, șocată de cum arată plaja din Eforie!

O turistă din Argentina, șocată de cum arată plaja din Eforie!

Mirela PASCAL 2 iunie 2024 | 00:00 12338

O argentiniancă a rămas cu gura căscată atunci când a ajuns pe litoralul românesc. Aceasta și-a luat un mini-concediu în Eforie Nord, iar atunci când a ajuns la malul mării a avut parte de o surpriză. Cum a reacționat când a văzut plaja lărgită?

O turista din Argentina, socata de cum arata plaja din Eforie!

Cum a reacționat când a văzut plaja largită

 Micaela Gomez locuiește de aproape trei ani în România și este fascinată de cultura și obiceiurile românești. În mediul online, prezintă viața din România, iar recent le-a arătat urmăritorilor săi și litoralul românesc. La începutul lunii mai, Micaela Gomez și soțul ei au decis că este momentul unui mini-concediu, așa că au hotărât să relaxeze câteva zile pe litoral.

Cei doi au mers în stațiunea Eforie Nord, iar argentinianca a fost surprinsă de tot ce a văzut, mai ales atunci când a ajuns pe plajă. După ce a ajuns în stațiune și a făcut turul acesteia, Micaela Gomez a fost curioasă să vadă și plaja, chiar dacă vremea nu era una prea însorită. „Vreau să vă arăt cât de frumoase sunt plajele din România și cât de mari. Priviți la asta! Uitați cum arată plaja, cât de mare e, pare că e un deșert. Plajele din România sunt recunoscute pentru lărgimea lor. Au fost largi și inițial, iar apoi guvernul României a decis să le lărgească și mai mult”, le-a spus Micaela Gomez, urmăritorilor săi din mediul online.Cât despre experiența de la malul mării, argentinianca a avut numai cuvinte de laudă. Aceasta a fost impresionată de preparatele culinare tradiționale și de atmosfera de pe litoral”, a spus turista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si de ce a fost socata?
0
0
Deci locuiește de 3 ani in r*mânia și este turista, corect?
4
2
Sex face?
3
6
reclama p*****a! m*******i, n-a vazut?
9
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515