REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
13.3° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

O ucraineancă și-a parcat Lexus-ul pe două locuri, în zona Summerland

O ucraineancă și-a parcat Lexus-ul pe două locuri, în zona Summerland

Andreea VLAICU, Maria MURAT 24 iunie 2024 | 00:00 3728

În timp ce unii se enervează în trafic pe motivul că nu găsesc loc de parcare, o șoferiță și-a parcat mașina pe două locuri, fără pic de jenă. Ideea de bază rămâne faptul că protagonista care a reușit să ocupe două locuri de parcare cu o singură mașină este de cetățenie ucraineană... sau cel puțin mașina este. Aceasta și-a parcat Lexus-ul într-un mare fel în zona plajei H2O, din Summerland și a zbughit-o spre plajă. Oare îi era frică să nu fugă soarele și să nu prindă puțin bronz?

O ucraineanca si-a parcat Lexus-ul pe doua locuri, in zona Summerland

Este clar faptul că parcatul nu este pentru oricine, cum nu este nici condusul. Însă de la a parca mașina strâmb sau de a încăleca accidental linia despărțitoare la a parca efectiv pe 2 locuri, este nevoie de multă nesimțire. Cu atât mai mult că mașina parcată astfel în zona Summerland este înmatriculată în... Ucraina. Să spunem mersi că nu a parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, că în ultimul timp este un trend din ce în ce mai aplicat în Constanța.

Mașinile marca Lexus fac furori oriunde s-ar afișa. Dar dacă mai pui la pachet și faptul că șoferița o parchează cum vor mușchii ei este clar motiv de a o face virală. Aceasta și-a parcat autovehiculul în grabă și tot în grabă a plecat spre plajă, potrivit informațiilor noastre. I-o fi fost teamă că poate nu mai prinde șezlong. Nu ar fi mare mirarea dacă nici nu a plătit taxa de parcare, dar dacă într-adevăr a făcut-o, a plătit pentru două locuri de parcare?

O ucraineanca si-a parcat Lexus-ul pe doua locuri, in zona Summerland

Șoferița scapă nesancționată?

Cât despre măsuri legale de sancționare a conducătorului auto, legea nu prevede temei legal cu privire la parcarea pe 2 locuri. Așadar, ucraineanca ar putea scăpa cu basma curată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI?? A FOST AMENDATA?? AAAA... NUUU POLITIA AMENDEAZA DOAR ROMANII, UKRAINIERNII AU DOAR DREPTURI IN ROMANIA, NU SI OBLIGATII...
3
0
Pai și daca e ucrainianca ce?
1
0
slava ucrainei
0
1
bine ca am votat psd si am trimis partidul cozilor de topor usr la opt la suta. Daca ar fi pus Drulau cu Nasui si Voiculescu mana pe putere, ne puneau sa le lingem a nusul la ucrainieni.
4
7
Ucrainenii nu au minte. Dacă aveau nu era război în țara lor.
8
6
Poate a platit 2 locuri prin sms....haaaa ! Daca vine o rusoiaca sigur ocupa trei locuri !
7
1
Interesant ca este "ucrainianca" ... dar pe ale noastre chiar nu le vede nimeni ?! E plin orasul de astfel de "parcari" indif daca e vb de persoane de sex feminin sau masculin ! Dar asa ne place noua ... sa ne dam mari "nationalisti" si sa-i injuram pe "ucrainieni" !!!
9
17
Daca ati votat 50% cu pcr adica cu plavanul nesimtit va metitati soarta degeaba comentati aici
12
4
care au fugit cu averi nu sunt ucrainieni, sunt viitorii stapani ai Romaniei! Deja le dau cetatenie, dupa 3 ani!
20
5
ucraineni ne desconsidera mai mult decit rusii. le da iohanis si o baterie patriot. rusii nu o sa-i ramina datori, doar lui.
28
8
ZDRENTE
24
3
Gresit, nu la plaja s-a dus. Sa dus ca incepea ora de curs, pardon, de only fans! Fac astea la bani, la greu. Onanistii platesc greu pentru o poza cu o tzatza!
21
3
Asa se intampla cand ii intinzi o mana de ajutor unui nevoias Pana la urma se pisha pe tine. Aici e vorba de caracter si asta spune multe despre aceasta natie. Dsr ce sa facem, asa dicteaza ue, asa dansam. Oare de ce o fi asa de importanta acasta natie? Refugiatii sunt de mai multe natii, doar astia sunt oblojiti. Politia locala are mainile legate. Sa va fereasca D-zeu sa va loveasca masina o astfel de pramatie.
41
6
Acasa cu dezertorii buni de lupta si cu botoxatele lor! Niciun zdrahon nu munceste aici!
42
4
Dați-le bani jeguri de r*mâni alți merg sa se bata acolo și ucraineni se lafie în lux
37
5
Este plina de țigări de contrabandă din Ucraina...Cu astea trăiesc bine mersi racheții care au dezertat din Ucraina.
39
2
Treci acasă!
25
2
Se lupta în Ucraina să își apere tara tacheții care fac afaceri cu țigări,droguri,mașini de lux ciordite se sparg in hotelurile de pe litoralul romanesc.De ce nu da ordin Zelenski și I******s sa ii adune pe acești dezertori?.
45
2
Simplu expulzatadin r*mânia. Acești indivizi au ajuns sa ne sfideze. Nu merita absolut nimic. Sunt extrem de aroganți. Asa ca, acasă la ei
60
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515