REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.6° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

O vânzătoare de la Duty-Free... a ajuns „expertă“ la Autoritatea Navală Română. Video

O vânzătoare de la Duty-Free... a ajuns „expertă“ la Autoritatea Navală Română. Video

Virgil STOIAN 27 septembrie 2024 | 00:00 2014

Salariații ANR au protestat joi, 26 septembrie, din nou, în fața Prefecturii Constanța, nemulțumiți de faptul că nu le sunt mărite lefurile. La eveniment, și-a făcut apariția și o angajată de la Arhivă, după cum singură s-a recomandat, Mihaela Neagu, care a avut de dus un război personal împotriva ziarului Replica. Brusc și deodată, ziarul era de vină că salariul ei este prea mic, că face muncă de angajat cu studii superioare... cu toate că ea nu le deține, și multe altele. Cu un discurs demn de... premiile Oscar, angajata de la arhivă s-a lansat într-un atac la adresa ziarului Replica, uitând complet de ce a fost inițiat protestul.

O vanzatoare de la Duty-Free... a ajuns „experta“ la Autoritatea Navala Romana. Video

Potrivit informațiilor noastre, Mihaela Neagu și-a început glorioasa carieră ca șefă de magazin, la Duty-Free-ul, de la parterul clădirii unde funcționează ANR. Sătulă probabil să servească clienții, a decis să avanseze un pic pe scara ierarhică (sau a clădirii) așa că a susținut un concurs prin care a ajuns să lucreze la serviciul tehnic al căpităniei, mai precis la arhivă. Chiar dacă studiile nu o recomandă, după propriile spuse, ea lucrează de aproximativ 15 ani la ANR, pe un salariu de... mizerie, de doar 3.700. Nu putem să nu ne întrebăm... dacă este atât de capabilă și face munca a cel puțin trei persoane (tot după propriile spuse) de ce nu încearcă să își găsească un loc de muncă bine remunerat?!

O vanzatoare de la Duty-Free... a ajuns „experta“ la Autoritatea Navala Romana. Video
În privința muncilor sisifice pe care le îndeplinește, potrivit informațiilor noastre, lucrurile nu stau chiar așa. Astfel, munca de secretară cu care se laudă nu ar fi decât atunci când persoana care îndeplinește acest post este în concediu, adică câteva zile pe an.

O vanzatoare de la Duty-Free... a ajuns „experta“ la Autoritatea Navala Romana. Videosediul ANR

Nici „postul“ de PR pe declarații de avere (?!), pe care îl reclamă sus și tare, nu este unul foarte... obositor. Este o activitate de maximum câteva zile, care nu presupune foarte mult efort, însă... laudă-mă gură că îți dau friptură.

O vanzatoare de la Duty-Free... a ajuns „experta“ la Autoritatea Navala Romana. VideoDuty Free

Având în vedere că există persoane care au studii superioare și lucrează pe salarii mult mai mici și fac o muncă mult mai grea, poate că Mihaela Neagu ar trebui să-și țină frustrările pentru ea și să atace pe adevărații vinovații de faptul că rechizitele s-au scumpit și că veniturile ei au rămas aceleași. Dar până la urmă, dacă nu ești mulțumit de un loc de muncă și știi că ești capabil de mai multe... de ce nu pleci?!

Video 1:

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi tu funcție, PR la declarațiile de avere!!!! Ce naiba de funcție e asta?!? Numai la bugetari mai auzi de așa ceva. Cică face referate, așa, și? Ce rahat de muncă e asta să faci niște referate la calculator că modelul e același, doar introduci de fiecare dată alte date?!? Pentru ce naiba să mărești salariul pentru asemenea atribuții?!? Băi soro, nu-ți convine, mergi în privat ca se câștigă mai bine. Digitalizați totul și pormă peste 50% din personal își vor căuta de muncă în alte părți. Auzi la ea, PR la declarațiile de avere!!! Ferească sfântu ce ție dat să auzi la bugetari.
2
1
Chitac isi toarna singur cenusa in cap. Cum poate el sa existe intr-o lume total paralela!
4
0
a promovat la lustruit bastoane
3
2
Cu siguranță suge
4
2
O boarfa lesinata. Se vede după cum vorbește ca nu are studii superioare. Treci, fa, la tejghea și dă-mi un Hugo Boss fără taxe, parasuto oxigenata. Zdrențo, tu nici Caraimanul nu îl faci cu muia aia obosita
6
6

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364