REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Oana Leonte vorbește despre presupusa relație cu Liviu Dragnea

Oana Leonte vorbește despre presupusa relație cu Liviu Dragnea

Valentina CAMARA 7 martie 2023 | 00:00 351

Nici cei mai duri adversari politici nu i-au făcut așa ceva lui Liviu Dragnea. Dar această femeie, pe care, se spune, o curta intens la un moment dat, a zis despre el cele mai umilitoare lucruri.

Oana Leonte vorbeste despre presupusa relatie cu Liviu Dragnea

Oana Leonte a vorbit deschis despre presupusa relația cu Liviu Dragnea. Tânăra a vrut să clarifice situația și a spus tot ceea ce crede despre politician. Dacă în urmă cu ceva timp ea a declarat că viața privată nu trebuie să fie un subiect de discuție public, acum a spus direct că nu are o relație amoroasă cu fostul lider PSD, ba chiar l-a numit și măscărici.

Oana Leonte – profesoară de franceză, fost model și ex-voleibalistă – și Liviu Dragnea au fost colegi de partid la Alianța Pentru Patrie. În spațiul public au apărut zvonuri cu privire la o relație amoroasă între cei doi, după ce tânăra a fost curtată intens de fostul lider PSD.

Tânăra profesoară, în vârstă de 25 de ani, nu a vrut să abordeze inițial acest subiect. În urmă cu doar câteva luni, Oana Leonte a încercat să pună capăt zvonurilor într-un mod diplomatic. Pe rețelele de socializare, tânăra a explicat că viața privată nu ar trebui să fie dezbătută în public.

„Viața privată a fiecărui cetățean nu trebuie să fie subiect de dezbateri publice. Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesională. Am intrat în politică pentru că îmi doresc o Românie așa cum și-au dorit-o părinții și străbunii noștri”, a scris tânăra pe pagina personală de Facebook în luna iulie.

Liviu Dragnea, descris drept un „mincinos, trădător și libidinos”

Oana Leonte a încercat să pună capăt zvonurilor într-un mod mai delicat, însă acestea au căpătat mai multă amploare. În presa mondenă au apărut informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi invitat-o pe tânără la munte și i-ar fi oferit cadouri scumpe.

Profesoara de limba franceză nu a mai acceptat toate aceste zvonuri și a decis să le pună capăt, spunându-și fără ocolișuri părerea despre fostul președinte PSD.

„Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a spus ea, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303