REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casă, pentru tratamentele lui Viorel Lis

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casă, pentru tratamentele lui Viorel Lis

A.F. 16 octombrie 2023 | 00:00 816

Pentru Oana și Viorel Lis, situația a devenit acum atât de serioasă, încât soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă diverse obiecte de artă din casă, pentru a plăti investigațiile medicale.

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casa, pentru tratamentele lui Viorel LisOana și Viorel Lis

Din păcate, nimeni nu este imun la problemele financiare, iar acestea au mereu obiceiul de a apărea fix în cele mai dificile momente. Iar pentru Oana și Viorel Lis, situația a devenit acum atât de serioasă, încât soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă diverse obiecte de artă din casă, pentru a plăti investigațiile medicale.

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casa, pentru tratamentele lui Viorel Lisfoto: Facebook

„Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel , mă gândeam să vând niște lucruri adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu , dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris soția fostului edil al Capitalei. Iar primul lucru pe care Oana Lis l-a oferit la vânzare a fost o icoană superbă, din aur galben (24 de karate) și aur verde (18 karate), piesa pornind de la prețul de 1.500 de lei.

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casa, pentru tratamentele lui Viorel Lisfoto: Facebook

Oana Lis vinde obiecte de artă pe Facebook

„Hai că am revenit cu talciocul. Azi și mâine tot o să postez lucruri de vânzare. Am zis să pun mai multe dacă tot m-am apucat, ca să mai rezolv din probleme. Vă rog dacă sunteți interesați de un produs, sa-mi lăsați un comentariu  la poza respectiva cu "Eu" sau în mesaj privat ca să putem lua legătura. Vă mulțumesc pentru susținere! Sper sa vă placă ce postez!”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casa, pentru tratamentele lui Viorel Lisfoto: Facebook

Apoi, soția lui Viorel Lis a mai pus la vânzare un obiect superb, o statuie în miniatură a Zidului Plângerii, despre care bănuiește că ar fi de argint. Acest obiect de artă a fost scos la vânzare cu prețul de 300 de lei.

De asemenea, pe pagina ei de Facebook se mai poate găsi și un tablou superb, pictat de către Tudor Botin. Tabloul înfățișează o pădure, iar prețul începe de la 1.700 de lei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513