REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Oana Matache, divorț în secret

Oana Matache, divorț în secret

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 1833

Oana Matache și fostul ei partener, Răzvan Miheț, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au decis să-și unească destinele în luna mai a anului 2017. Nașii au fost nimeni alții decât sora ei, Delia Matache, împreună cu Răzvan Munteanu. Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 6 și 4 ani.

Oana Matache, divort in secret

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, însă căsnicia lor se pare că ajuns la sfârșit. Oana Matache a fost surprinsă în timp ce se afla în compania unui alt bărbat, iar cei doi se sărutau. Relația este cât se poate de serioasa, asta pentru că și copiii au făcut cunoștință cu noul ei partener.

Relația dintre Oana Matache cu fostul ei soț, Răzvan Miheț

Oana Matache și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi s-au căsătorit din iubire, dar se pare că lucrurile dintre ei s-au cam răcit în ultima perioadă, asta pentru că au decis să meargă pe drumuri separate. Și mama vedetei, Gina Matache, mărturisea că se înțelege destul de bine cu ginerii ei și că ambii sunt minunați, mai ales că nu au vicii.
Prima reacție a Oanei Matache despre divorț

Oana Matache a fost surprinsă de paparazzii SpyNews.ro, care sunt mereu la curent cu exclusivitățile momentului, în timp ce săruta cu un alt bărbat. Sora Deliei Matache era căsătorită cu soțul ei de șase ani, iar cei doi au doi copii, însă a fost filmată în timp ce avea gesturi tandre cu noul ei partener. Contactată de reporterii SpyNews.ro sora Deliei a refuzat să comenteze imaginile surprinse de paparazzii noștri.

”Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus Oana Matache, sora Deliei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303