REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Oana Matache, mesaj tranșant la scurt timp după ce mama ei i-a desființat relația cu noul iubit

Oana Matache, mesaj tranșant la scurt timp după ce mama ei i-a desființat relația cu noul iubit

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 1496

Miercuri, 8 martie, în lumea întreaga s-au sărbătorit doamnele și domnișoarele, în mod special mamele, fiind oficial declarată ”Ziua Femeii”, cunoscută drept și ”Ziua Mamei”.

Oana Matache, mesaj transant la scurt timp dupa ce mama ei i-a desfiintat relatia cu noul iubit

Însă, dincolo de răsfățul zilei de 8 martie, de atribuțiile unei femei în căsnicie, în familie și la job, Oana Matache spune că ”Ziua Femeii” este, de fapt, despre mult mai mult, dar nu despre sexul frumos în detaliu, ci despre rolul în fața masculilor. 

Oana Matache, reacție vehementă după ”Ziua Femeii”

Astfel că, având această mentalitate, dar și pentru că este prinsă în mijlocul unui mega scandal de când și-a refăcut viața cu Radu Siffredi, bărbatul care nu îi este deloc pe plac mamei sale, Oana Matache subliniază că

o femeie nu ar trebui apreciată ori aplaudată doar pentru ceea ce ar trebui să fie ca sora, mamă, copil, soție, iubită sau orice alt rol îl îndeplinește în societate. 

Căci, o femeie este mult mai mult de atât, iar această recunoștință publică venită doar pentru ce este ea față de alții nu face decât să îngrădească libertatea acesteia.

Concret, Oana Matache este de părere că sărbătoarea femeilor este, de fapt, modul prin care li se arată că trebuie să fie mereu la dispoziția celor din jur, în special a partenerului.

” Ziua femeii nu este despre a aplauda femeia pentru că sunt mame bune, surori, soții, fiice. Este vorba despre a recunoaște că aceasta este problema reală. Pentru că aceste aplauze nu servesc femeii. Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților ”,  a fost mesajul distribuit de Oana Matache.

Mesajul blondinei vine la scurt timp după ce chiar mama sa, pe Instagram, de dimineață, a dat de înțeles că orice copil are o datorie imensă față de părintele care l-a crescut, dar și că plecarea femeii din sânul familiei, în general, aduce după sine multe responsabilități și un preț mult prea mare.

"Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea... crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături”, este mesajul publicat de Gina Matache, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303