REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Oana Moșneagu a făcut fericitul anunț, înainte de trecerea dintre ani

Oana Moșneagu a făcut fericitul anunț, înainte de trecerea dintre ani

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 597

Oana Moșneagu se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, tânăra păstrează mereu legătura cu admiratorii ei prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, căci acum, la final de an, vedeta a venit cu o veste nemaipomenită pentru fanii ei, mai precis că familia se mărește cu încă un membru și în curând va fi mătușă. 

„P.S.: O să fiu mătușică în curând”, a scris Oana Moșneagu în dreptul unei imagini unde apare alături de familia sa.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să-și întemeieze o familie

De când au dezvăluit că formează un cuplu, fanii au fost pe cât se poate de curioși să afle dacă cei doi amorezi se gândesc să treacă la pasul următor, mai precis să-și unească destinele, dar și să devină părinți.

Ei bine, recent, în cadrul unui interviu, Vlad Gherman a făcut o serie de declarații despre viața sa și a Oanei Moșneagu, dezvăluind că ambii parteneri își doresc să-și întemeieze o familie și se gândesc intens la acest lucru.

„ Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32. Nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie.', a declarat Vlad Gherman, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016