REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Oana Radu a urcat pe scenă, deși abia s-a operat

Oana Radu a urcat pe scenă, deși abia s-a operat

Valentina CAMARA 8 martie 2023 | 00:00 529

Oana Radu se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Artista este un exemplu pentru toate doamnele și domnișoarele care se luptă cu kilogramele în plus, căci ani la rând, cântăreața s-a confruntat cu probleme de greutate, ajungând în prezent să se bucure de silueta mult dorită.

Oana Radu a urcat pe scena, desi abia s-a operat

În urmă cu mai bine de o săptămână, Oana Radu a ajuns pe masa de operație, pentru a corecta urmele lăsate în timp de fluctuațiile mari de greutate, în zona abdomenului, intervenție pe care o dorea de multă vreme.

Totuși, deși a trecut printr-o intervenție chirurgicală recent, Oana și-a adus la bun sfârșit concertele pe care trebuia să le onoreze cu prezența, astfel că vineri a urcat pe scenă la spectacolul organizat de Ioniță și Viorica de la Clejani. 

„M-am urcat pe scenă la șapte zile de la operația de îndepartare a grăsimii de pe abdomen. Am făcut acest lucru chiar dacă mi-a fost greu pentru că am promis. Acum sunt bine, mă mișc bine dar încă doare", a povestit solista.

Oana Radu, detalii despre intervenția pe care a suferit-o

Oana Radu s-a confruntat cu kilogramele în plus ani la rând și a reușit, însă, să slăbească în jurul vârstei de 19 ani, atunci când de la 121 de kilograme a ajuns la 57. La scurt timp după, vedeta a luat din nou în greutate, ajungând la 104 kilograme și reușind abia recent să se mențină în jurul greutății de 57 de kilograme.

Din cauza fluctuațiilor de greutate, cântăreața a fost nevoită să apeleze de câteva ori la medicul estetician, așa cum a făcut-o și recent, hotărând să facă o altă operație în zona abdomenului în Turcia, intervenție pe care o dorea de mai multă vreme.

„ Era cazul să o fac de mult, am făcut-o acum câteva zile și nu știu de ce n-am făcut o până acum. Înainte de operație, n-am prea dormit. Operația asta este ceva ce mi-am dorit de ultimii zece ani încoace. Încă din prima zi după operație, m-am ridicat din pat, am durere doar atunci când mă mișc”, a spus Oana Radu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303